آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۲۳۵۵۴

برای تعدادی از هتاکان به مقام شامخ شهدای استان‌های کرمان پرونده قضایی تشکیل شد

در پی انتشار برخی توهین‌ها در فضای مجازی خطاب به شهدای حادثه ترویستی کرمان و شهید حاج قاسم سلیمانی، با گزارش ارسالی از سوی ضابطان قضایی پرونده‌هایی برای افراد در استان‌های مختلف تشکیل شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در پی انتشار برخی توهین‌ها در فضای مجازی خطاب به شهدای حادثه ترویستی کرمان و شهید حاج قاسم سلیمانی، با گزارش ارسالی از سوی ضابطان قضایی پرونده‌هایی برای افراد در استان‌های مختلف تشکیل شد.

پس از عملیات تروریستی در کرمان که منجر به شهادت ۹۰ نفر از هموطنان شد برخی افراد با تولید، انتشار و بازنشر محتوای خلاف واقع در برخی شبکه‌های اجتماعی امنیت روانی جامعه را هدف گرفتند. این افراد در اظهارنظر‌هایی توهین آمیز حرمت شهدای حادثه تروریستی کرمان و شهید حاج قاسم سلیمانی را شکستند.

حجت‌الاسلام والمسلمین موحدی، دادستان کل کشور پس از حرمت شکنی‌های صورت گرفته خطاب به دادستان‌های عمومی و انقلاب سراسر کشور دستور داد: با توجه به ضرورت برخورد قاطع با اشخاص غافل یا معاندی که بعد از حادثه دلخراش تروریستی در مسیر گلزار شهدای کرمان، با تولید، انتشار و بازنشر محتوای کذب و خلاف قانون و دارای وصف مجرمانه در برخی رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی، امنیت روانی جامعه را مخدوش می‎نمایند، لازم است بقید فوریت، دستگاه‌های اطلاعاتی، امنیتی و انتظام، ضمن رصد جامع، بهنگام و هوشمند در فضای مجازی و رسانه‌ای، کلیه عوامل و مرتکبین مرتبط با موضوع و دارای مسئولیت قانونی را شناسایی و به منظور رسیدگی و اقدام مناسب قضایی به دادسرای ذی‌صلاح معرفی کنند.

پس از این دستور و با همکاری دستگاه‌های اطلاعاتی، امنیتی و انتظامی تعدادی حرمت شکن در استان‌های مختلف شناسایی، دستگیر و به مراجع قضایی ذی‌صلاح معرفی شدند.

در حال حاضر با تکمیل گردشکار پرونده قضایی از سوی ضابط قضایی برای افراد هتاک پرونده‌هایی در دستگاه قضایی تشکیل و در حال رسیدگی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
France
۱۶ دی ۱۴۰۲ - ۲۳:۴۷
عکس این حرامزاده های مذور چاپ کنید تا مردم به حسابشون برسند
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار