آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۲۴۲۸۱

محسن سراوانی هیچ ارتباطی با دفتر مقام معظم رهبری نداشته است

بنا بر پیگیری‌های خبرنگار فارس فردی با نام محسن سراوانی ارتباطی با دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی نداشته و اساسا تا کنون پستی تحت عنوان «مشاور جوان» در دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی وجود نداشته است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، بنا بر پیگیری‌ها فردی با نام محسن سراوانی ارتباطی با دفتر رهبرانقلاب نداشته و اساسا تا کنون پستی تحت عنوان «مشاور جوان» در دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی وجود نداشته است.

سخنان یک منبع آگاه، حاکی از اعدام فردی به نام محسن سراوانی به جرم جاسوسی است لیکن وی نه تنها هیچ سمت و ارتباطی با دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی نداشته بلکه در سال ۹۸ به اتهام سوءاستفاده از عنوان دفتر مقام معظم رهبری و جعل امضا تحت تعقیب قرار گرفته و بازداشت شده است.

این منبع افزود: بدیهی است عکس یک فرد با یکی از اعضای دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی که می‌تواند در برخی موقعیت‌ها اتفاق بیفتد به هیچ عنوان دال بر ارتباط آن فرد با دفتر یا حتی ارتباط خاص با آن عضو دفتر نیست.

ایران اینترنشنال، بتازگی گزارشی در باره محسن سراوانی با تیتر: «جزییات پرونده «مشاور بیت خامنه ای» که به اتهام جاسوسی برای اسرائیل اعدام شد» منتشر کرده است. 

در این گزارش از سراوانی با عنوان «مشاور جوان بیت رهبری» هم نام برده شده است.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار