آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۲۵۴۳۵
سردار مویدی:

همه بازداشتگاه‌ها دارای دوربین مداربسته است

رییس پلیس پیشگیری از مجهز شدن همه بازداشتگاه‌ها به دوربین مداربسته خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرتیپ‌دوم پاسدار علی مؤیدی در ابتدای شروع خدمت خود به عنوان رئیس پلیس پیشگیری فراجا امروز دوشنبه تازه‌ترین اقدامات و برنامه‌ها پلیس پیشگیری را ارائه کرد.

وی در خصوص تغییرات نیرو‌ها در پلیس پیشگیری گفت: هیچ تغییری صورت نمی‌گیرد تا دستور العمل‌های جدید اعمال شود، نیرو‌ها نگران جابجایی نباشند.

رئیس پلیس پیشگیری در خصوص اقدامات پلیس پیشگیری در پایان سال گفت: خدمت ما باید برجسته‌تر شود و برای انتخابات آماده شویم.

وی ادامه داد: انشاالله در پایان سال بتوانیم شاهد اتفاقات بهتری باشیم.

سردار مویدی تاکید کرد: در حوزه پلیس پیشگیری عمیق‌ترین و پیچیده‌ترین ارتباط لایه‌های مختلف جامعه برقرار می‌شود و بیشترین رودررو شدن پلیس با مردم اتفاق می‌افتد.

وی ادامه داد: میزان موفقیت پلیس در حوزه پیشگیری مستلزم مطالعه عمیق است.

سردار مویدی خبر داد: بانک بیماران آلزایمر و اتیسم به پلیس پیشگیری منتقل شده است یعنی وقتی بیمار با پلیس ما مراجعه کنند متوجه می‌شود شهروند بیمار اتیسمی است و رفتار متناسب با وی صورت می‌گیرد.

وی در خصوص نیرو‌های پلیس پیشگیری حاضر در سطح شهر توضیح داد: یک بخشی از ما داخل شهر است و به همین دلیل آموزش اجتماعی رفتاری گفتاری در برنامه‌های پلیس وجود دارد.

سردار مویدی در خصوص برنامه هفتم توسعه و مجهز شدن نیرو‌ها و کلانتری‌ها به دوربین مدار بسته گفت: بر اساس آمار ۲۴ ساعت گذشته تمام بازداشتگاه‌ها به دوربین مدار بسته مجهز است و رفتار تمام نیرو‌ها و برخورد آن‌ها تحت نظر است.

برچسب ها:
بازداشتگاه
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار