آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۲۵۴۸۷

بازدید نماینده ولی فقیه از بیمارستان 128 تخت خوابی نیروی زمینی سپاه پاسداران

حجت الاسلام حاجی صادقی نماینده ولی فقیه در سپاه در بازدید از بیمارستان ۱۲۸ تخت خوابی نیروی زمینی سپاه از نزدیک در جریان روند خدمت رسانی بخش‌های تخصصی و عمومی آن قرار گرفت.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام والمسلمین حاجی صادقی در حاشیه بازدید از بیمارستان حضرت فاطمه سلام الله که به همت معاونت بهداری رزمی نیروی زمینی در منطقه محروم روستای گوری شهرستان قشم مستقر شده بود، خدمت رسانی به مردم را از رسالت‌های مهم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برشمرد و گفت: این حضور حاشیه‌هایی زیبا‌تر از متن دارد و یکی از آن‌ها همین است که معاونت بهداری رزمی امکانات فوق العاده‌ای را در جهت خدمت به مردم یکجا جمع کرده است.

نماینده فقیه در سپاه با اشاره به اهمیت مردمیاری در نیروی زمینی سپاه عنوان کرد: بیمارستان این نیرو در روستای گوری جزیره قشم با امکانات فوق العاده‌ای که دارد، دقیقا مشابه یک بیمارستان مجهز در پایتخت است.

وی خاطرنشان کرد: خدمت به مردم خوب، خونگرم و قدر شناس مصداق پاسداری و دفاع از انقلاب اسلامی است. بهترین عبادت تحول آفرین، خدمت به مردم است و این مهم توسط پیامبر اکرم صلی الله و ائمه معصومین علیه السلام بار‌ها توصیه شده است.

حجت الاسلام والمسلمین حاجی صادقی با اشاره به خدمات وسیع نیروی زمینی سپاه در سراسر کشور عنوان کرد: این نیرو علاوه بر تامین امنیت در مرزها؛ خدمات مختلفی از جمله راه و جاده سازی، خدمات بهداشتی و درمانی و ساخت بیمارستان، ساخت مسکن و ... را دارند که نشان می‌دهد نیروی زمینی علاوه بر تامین امنیت؛ در مردمیاری و محرومیت زدایی نیز نقش مهمی دارد.

در این بازدید حجت الاسلام محمد هادی رضایی مسئول نمایندگی فقیه در نیروی زمینی سپاه، حجت الاسلام حاجی صادقی را همراهی کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار