کد خبر:۱۱۲۶۱۹
رئيس ستاد بازسازي عتبات عاليات فارس تاكيد كرد:
استفاده از هنر اصيل ايراني در بازسازي عتبات عاليات
رئيس ستاد بازسازي عتبات عاليات فارس با اشاره به ظرفيت بالاي استادان و دانشجويان دانشكده هنر و معماري شيراز گفت: اميدواريم از هنر اصيل ايراني در معماري بناهاي مقدس استفاده كنيم.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، مختارنژاد، امروز در جلسه اي كه در دانشكده هنر و معماري دانشگاه شيراز برگزار شد، با بيان اينكه فرصت تاريخي مهيا شده است تا در بازسازي عتبات عاليات حضور داشته باشيم، اظهار داشت: ستاد بازسازي عتبات عاليات يك مجموعه مردمي است كه زير نظر هيچ ارگان دولتي نمي باشد و همه اقدامات آن با مشاركت مردم صورت مي گيرد.
وي با اشاره به اساسنامه ستاد بازسازي عتبات عاليات و اعضاي شوراي سياستگذاري كه در راس آن آيت الله ايماني، نماينده ولي فقيه در استان فارس قرار دارد، افزود: اعضاي شوراي سياستگذاري ستاد بر تمامي نذرهاي اهدايي مردمي نظارت دارند تا اين نذرها در جاي خود درست مصرف شود.
رئيس ستاد بازسازي عتبات عاليات استان فارس با اشاره به هنرهاي مورد استفاده در بازسازي عتبات عاليات از جمله هنرهاي خاتم كاري، قلم زني، درودگري، آينه كاري، مقرنس كاري و غيره بیان داشت: مرقدهاي مطهر امامين عسكريين (ع) كه در حال اتمام است از نفيس ترين و بهترين مواد خاتم كاري مي باشد و سعي در آن شده كه كاري در خور شان ائمه اطهار (ع) آماده شود.
مختارنژاد با بيان ظرفيت بالاي استادان و دانشجويان دانشكده هنر و معماري شيراز ابراز اميدواري كرد كه با استفاده از نظرات استادان دانشكده و همكاري و تعامل دانشجويان، حضور پررنگ و زيباتر در بازسازي عتبات عاليات داشته باشيم و از هنر اصيل ايراني در معماري آن بناهاي مقدس استفاده كنيم./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰