آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۲۶۲۶۲

مخبر به اوگاندا می‌رود

معاون اول رئیس‌جمهور برای شرکت در اجلاس کشور‌های جنبش عدم تعهد فردا عازم اوگاندا خواهد شد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور به‌منظور شرکت در نوزدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو جنبش عدم تعهد روز جمعه عازم کامپالا پایتخت اوگاندا خواهد شد.

مخبر در این سفر علاوه بر سخنرانی در اجلاس سران این جنبش و تشریح مواضع جمهوری اسلامی ایران درباره تحولات بین‌المللی، دیدار‌های دوجانبه‌ای نیز با برخی کشور‌های شرکت‌کننده خواهد کرد.

با برگزاری نوزدهمین اجلاس سران جنبش غیرمتعهد‌ها در ۲۹ تا ۳۰ دیماه، ریاست این جنبش از جمهوری آذربایجان به اوگاندا خواهد رسید.

جنبش کشور‏های غیرمتعهد یا جنبش عدم تعهد در سال ۱۹۶۱ میلادی در اوج جنگ سرد با هدف وحدت میان کشور‌هایی که نه در اردوگاه کمونیسم و نه در اردوگاه سرمایه‌داری (امپریالیسم) قرار داشتند، تشکیل شد و اکنون ۵۳ کشور آفریقایی، ۴۰ کشور آسیایی، ۲۶ کشور آمریکای لاتین و کارائیب و یک کشور اروپایی، ۱۲۰ عضو آن را تشکیل می‌دهند و ۱۸ کشور و ۱۰ سازمان از جمله سازمان ملل، سازمان همکاری اسلامی و اتحادیه عرب اعضای ناظر این جنبش هستند. شانزدهمین دوره نشست جنبش غیر متعهد‌ها شهریور ۱۳۹۱ به ریاست جمهوری اسلامی ایران و در تهران برگزار شد.

پیش از این قرار بر این بود آیت‌الله رئیسی عازم این سفر شود که این امر به معاون اول رئیس‌جمهور محول شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار