كسب 7 مقام برتر در مسابقات رباتيك توسط دانشجويان صنعتي كرمانشاه در سال جاري
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۲۶۳۵

كسب 7 مقام برتر در مسابقات رباتيك توسط دانشجويان صنعتي كرمانشاه در سال جاري

رئيس دانشگاه صنعتي كرمانشاه از كسب هفت مقام برتر توسط دانشجويان اين دانشگاه در مسابقات رباتيك در سال 89 خبر داد.
دكتر عبدالحميدپاپ زن در گفت‌و‌گو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در كرمانشاه، اظهار داشت: كسب مقام اول در قسمت قدرت و حركات تكنيكي ربات در مسابقات ربوكاپ آزاد ايران، كسب مقام سوم پنجمين دوره مسابقات كشوري ماشين‌هاي شيميايي در بخش عملكرد و كسب مقام سوم در پنجمين مسابقات كشوري ماشين‌هاي شيميايي در بخش پوستر از جمله افتخارات دانشجويان دانشگاه صنعتي كرمانشاه در سال 89 است.
 
 وي افزود: رتبه اول در ليگ ربوتيك فوتباليست(انسان نما) در مسابقات بين المللي دانشگاه اميركبير و جشنواره خوارزمي، رتبه اول در ليگ ربوتيك فوتباليست در مسابقات بين المللي خوارزمي در حركات تكنيكي، رتبه اول در بخش پوستر خودروهاي شيميايي و رتبه چهارم در بخش عملكرد خودروهاي شيميايي از ديگر افتخارات كسب شده توسط دانشجويان دانشگاه صنعتي كرمانشاه است.
 
پاپ زن تصريح كرد: تاكنون 11 مقاله ISI توسط دكتر افشين مرادي، سجاد يزداني و جواد يزداني از اعضاي هيئت علمي اين دانشگاه به چاپ رسيده است.
 
وي با اشاره به طرح‌هاي پژوهشي خاتمه يافته در دانشگاه صنعتي كرمانشاه گفت: 14 طرح پژوهشي شامل مجموعه آزمايشگاهي استفاده از نانو سيالات در سيستم خنك كاري اتومبيل، طراحي و ساخت Vortex tube طراحي و ساخت Linevac، طراحي و ساخت static eliminator ساخت اجاق خورشيدي جعبه‌اي، نيروگاه بادي 150 كيلووات، طراحي و ساخت ربات انسان نما، طراحي و ساخت سه ماشين شيميايي با سوخت پاك جهت شركت در مسابقات ماشين‌هاي شيميايي، طراحي و ساخت يك عدد ماشين شيميايي با استفاده از پيل‌هاي شيميايي و همچنين طراحي و ساخت يك ماشين با استفاده از توربين تاكنون در دانشگاه صنعتي كرمانشاه خاتمه يافته‌اند./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار