
کد خبر:۱۱۲۷۱۲۶
در گفتگو با دانشجو مطرح شد
در اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش قاطع هستیم
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: دکترین حرکتی ما در استان، سند تحول است که در اجرای سند تحول قاطع هستیم و با کسی تعارف نداریم.
ابوالقاسم اکبری، مدیر کل آموزش و پرورش خراسان شمالی در گفتگو با خبرنگار استانها خبرگزاری دانشجو اظهار کرد: براساس سند تحول، معلمان عنصر اصلی تحول در آموزش و پرورش هستند و هر چه معلمان را بیشتر تکریم کنیم؛ موفقیتمان بیشتر خواهد شد.
وی افزود: دکترین حرکتی ما سند تحول است و در اجرای ساحتهای این سند قاطع هستیم.
اکبری ادامه داد: توجه به ۵ ساحت سند تحول را در دستور کار خود قرار داده ایم.
وی با تاکید بر اهمیت این ساحتها خاطرنشان کرد: ایمان، امیدبخشی، توجه به قومیتها و خرد ورزی ساحتهایی هستند که بدان عمل میکنیم.
مدیر کل آموزش و پرورش در انتها افزود: در حوزه خرد ورزی به موفقیتهای چشمگیری دست یافتیم که از آن جمله میتوان به کسب رتبه اول کنکور توسط دانش آموز اسفراینی اشاره کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.