22 بهمن روز یکپارچگی مردم متعهد ایران است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۲۷۷۶
بسیج دانشجویی علوم پزشکی اردبیل:

22 بهمن روز یکپارچگی مردم متعهد ایران است

بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در بیانیه‌ای به مناسبت یوم الله 22 بهمن آورده است: 22 بهمن روز یکپارچگی، خروش و شکوه فراگیر مردم متعهد ایران است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اردبیل، بیانیه دانشجویان بسيجي دانشگاه علوم پزشکی اردبیل ضمن دعوت از مردم انقلابی اردبیل بویژه دانشجویان فرهیخته برای شرکت در راهپیمایی 22 بهمن تصریح کرده است: 22 بهمن روز یکپارچگی، خروش و شکوه فراگیر مردم متعهد ایران است. مردمی که با وحدت و تلاش و بذل جان، مال و خون خود و با پیروی از رهبر معظم انقلاب اسلامی در راه خداوند متعال قله آزادی و استقلال را فتح کردند.
 
در این بیانیه آمده است: در حالی که اکثر انقلاب های رخ داده در چند قرن اخیر پس از ورود به دهه دوم و سوم با افول روحیه انقلابی مردم و تنزل آرمان‌ها و اورهای اولیه آن انقلاب مواجه می شود، انقلاب شکوهمند اسلامی ایران با ورود به دهه چهارم خود نه تنها دچار تنزل و افول نشده، بلکه ملت بیدار و هوشیار ایران اسلامی شاهد گسترده تر شدن چتر تئوریک انقلاب اسلامی خود در سراسر جهان به ویژه جهان اسلام است./انتهای پیام/
پربازدیدترین آخرین اخبار