خلا كشور در زمينه‌هاي علمي، صنعتي و فناوري به بركت انقلاب پر شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۲۸۵۸
معاون پژوهشي دانشگاه رازي كرمانشاه:

خلا كشور در زمينه‌هاي علمي، صنعتي و فناوري به بركت انقلاب پر شد

معاون پژوهشي دانشگاه رازي كرمانشاه گفت:‌ خلا كشور در زمينه‌هاي علمي، صنعتي و فناوري به بركت انقلاب اسلامي و رهبري امام خميني (ره) پر شده است.

دكتر سعيد جلالي هنرمند در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در كرمانشاه، اظهار داشت:‌ بعد از انقلاب علاوه بر پيشرفت علوم و صنايع شاهد رشد تعداد اعضاي هيئت علمي، وسايل و تجهيزات و رشد برنامه ها، طرح ها و فعاليت هاي پژوهشي بوده ايم.

وي با اشاره به هشت سال جنگ تحميلي افزود:‌ استان كرمانشاه به دليل هم مرز بودن با كشور عراق از جمله استان هايي بود كه صدمات زيادي در جنگ متحمل شد.

 

معاون پژوهشي دانشگاه رازي كرمانشاه تصريح كرد: ‌با وجود صدمات بسياري كه در جنگ به استان وارد شد، استادان، ‌دانشمندان، پژوهشگران و مسئولان استان توانستند موفقيت هاي خوبي را بدست آورند.

 

جلالي بيان داشت:‌ اين موفقيت ها ميسر نمي شد مگر در گرو رهبري هاي پيامبرگونه حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبري كه به محققان، پژوهشگران، متخصصان و مسئولان روحيه و نشاط مضاعف مي دادند.

 

وي ادامه داد:‌ امروز در ايران اسلامي كه هر روز با يك توطئه و دسيسه جديد روبرو مي شود، در سطح بين المللي و ملي صاحب موفقيت هاي مختلف و بزرگي هستيم.

 

معاون پژوهشي دانشگاه رازي ضمن اشاره به وجود چهار دانشمند برتر جهان اسلام در دانشگاه رازي تصريح كرد:‌ دانشمندان، پژوهشگران و مسئولان استان كرمانشاه وقايع انقلاب و جنگ تحميلي را هرگز از ياد نمي برند و با توجه به جنگ هشت ساله هر روز پرتلاشتر و پوياتر به سمت پيشرفت و تعالي كشور و استان گام برمي دارند.

 

جلالي گفت:‌ دانشگاه رازي كرمانشاه در ارزيابي دانشگاه هاي كشور، از نظر خروجي علمي دانشگاه ها در يك بازه زماني 10 ساله، در بعضي شاخص ها، بخصوص شاخص هاي كيفي كه نشان از تعهد، تخصص و اداي ديني مسئولان و استادان دانشگاه نسبت به انقلاب و‌ آرمان هاي امام دارد، رتبه هاي اول و برتر را كسب كرده است.

 

وي افزود: در آخرين رتبه بندي علمي كه توسط موسسه ISI صورت گرفته بر اساس شاخص پيشنهادي دانشگاه لاين هلند، دانشگاه رازي كرمانشاه در ميان كشورهاي اسلامي رتبه اول را كسب كرده است.

 

معاون پژوهشي دانشگاه رازي تاكيد كرد:‌ موفقيت هاي كسب شده در دانشگاه رازي تنها مربوط به اعضاي هيئت علمي و استادان نيست، بلكه دانشجويان نيز در زمينه هاي مختلف، موفقيت هايي كسب كرده اند؛ به طوري كه در بسياري از المپيادها و مسابقات علمي دستاوردهاي قابل توجهي را داشته اند.

 

جلالي با اشاره به ارتباط كم دانشگاه و صنعت گفت: ‌عدم ارتباط و حمايت صنايع و موسسات از دانشگاه ها و پژوهشگران و صنعتي نبودن برخي پژوهش ها موجب شد تا ارتباط مناسبي ميان دانشگاه و صنعت برقرار نشود.

 

وي گفت: پيروزي و موفقيت ايران مرهون و مديون رهبري هاي امام خميني (ره)، مقام معظم رهبري و رشادت هاي ايثارگران در طول اين مدت است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار