آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۲۹۴۹۰

کوشک باغ هنر میزبان سه جشنواره فجر

کوشک باغ هنر امسال نیز مانند سال‌های گذشته میزبان جشنواره‌های فیلم، موسیقی و هنر‌های تجسمی فجر است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو،   آثار چهل و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر از ۱۲ الی ۲۱ بهمن ماه در کوشک باغ هنر و در چهار سانس برای مهمانان ویژه به نمایش درمی‌آید.


همچنین امسال کوشک باغ هنر میزبان بخش سرود سی و نهمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر است که از ۲۳ الی ۲۸ بهمن ماه برگزار می‌شود. فضای باز منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد نیز به اجرای بخش جنبی و محیطی جشنواره موسیقی فجر اختصاص داده شده است و گروه‌های آئینی اقوام هر شب روی پل طبیعت و بوستان آب و آتش اجرا خواهند داشت.


امسال کوشک باغ هنر میزبان شانزدهمین جشنواره هنر‌های تجسمی فجر نیز هست و بالغ بر ۱۲۰ پوستر ادوار مختلف جشنواره‌های فیلم، موسیقی و هنر‌های تجسمی در گالری کوشک و تا ۳۰ بهمن ماه به نمایش گذاشته می‌شود.

برچسب ها:
عباس آباد
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار