آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۰۴۷۵

اعتراض امام جمعه کهگیلویه خطاب به وزیر جهاد کشاورزی در حمایت از کشاورزان

امام جمعه کهگیلویه با بیان اینکه دشت‌های این شهرستان در مجاورت مارون خروشان تشنه و بی‌آب مانده‌اند، گفت: به ما اجازه برداشت آب از سد‌ها نمی‌دهند و مطالبه برای احداث سد آبریز همچنان بی‌جواب مانده است.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام علی وحدانی‌فر، امام جمعه کهگیلویه در آیین افتتاح این پروژه مظلومیت‌های کهگیلویه را یادآور شد و خطاب به وزیر گفت: در محلی که قرار گرفته‌ایم سمت راست سد کوثر و سمت چپ سد مارون احداث شده است در حالی که زمین‌های شهرستان در مجاورت این سد‌ها تشنه و بی‌آب مانده‌اند.

وحدانی فر تصریح کرد: زمین‌های شهرستان مصداق ضرب المثل «آب در کوزه و ما تشنه لبان» است، چطور می‌شود دو سد در شهرستان احداث شود، اما ولو به قطره‌ای اجازه برداشت آب به زمین‌های تشنه ما ندهند!

امام جمعه کهگیلویه ادامه داد: چقدر باید استاندار تلاش کند فریاد بزند برای اینکه اجازه دهید یک برکه اندازه یک دهم مارون احداث شود جلوی طغیان سیلاب را می‌گیرد و به کهگیلویه کمک می‌کند.

وحدانی‌فر بیان کرد: ۳۶ هزار هکتار زمین در کهگیلویه و چرام چشم انتظار آبریز هستند مطالبه عموم مردم احداث سد آبریز است.

امام جمعه کهگیلویه با بیان اینکه ما نه در مرز قرار داریم که از شرایط آن برخوردار باشیم و نه در کنار دریا هستیم که از صنعت دریا استفاده کنیم، افزود: در استانی هستیم که ۱۰ درصد آب کشور را تولید می‌کند، ولی جوانانش برای اشتغال از اینجا تا عسلویه دنبال کار می‌گردند.

وحدانی فر گفت: آقای وزیر! از شما خواهش می‌کنیم فریاد ما در هیأت دولت برای پمپاژ دشت‌های تشنه کهگیلویه باشید من بچه کشاورزم دلم می‌سوزد زمستان با حجم آب و سیلاب با مشکل مواجه هستیم، اما اجازه برداشت آب نداریم.

امام جمعه کهگیلویه با اشاره به سطح دریاچه کوهبرد و حجم آب ذخیره این سد، از وزیر خواست ابرای افزایش ارتفاع تا هفت متر چاره‌اندیشی کند و در خصوص مزایای این تغییر گفت: در حال حاضر ۲ و نیم میلیون متر مکعب حجم ذخیره‌سازی آب است که در ارتفاع هفت متری تا پنج میلیون متر مکعب افزایش خواهد یافت و سطح زمین‌های آبیاری شده از ۴۰۰ هکتار به ۸۰۰ هکتار خواهد رسید.

وحدانی‌فر با بیان اینکه کهگیلویه برای پیشرفت راهی جز توسعه کشاورزی ندارد، تأکید کرد: اولویت اصلی ما کشاورزی است انتظار داریم این حوزه را ویژه حمایت کنید.

امام جمعه کهگیلویه سفر‌های رئیس جمهور به استان را یادآور شد و گفت: در ۲ سفر هیئت دولت برکات داشت، اما سهم وزارت جهاد کشاورزی کمتر بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار