۱۱۹ هزار واحد روستایی لرستان مقاوم‌سازی شد / ۳۴ هزار واحد همچنان نیازمند ایمن‌سازی
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۵۷۵۴۱

۱۱۹ هزار واحد روستایی لرستان مقاوم‌سازی شد / ۳۴ هزار واحد همچنان نیازمند ایمن‌سازی

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی لرستان با اشاره به مقاوم‌سازی ۱۱۹ هزار و ۳۰۰ واحد مسکونی روستایی در استان گفت: همچنان ۳۴ هزار واحد ناایمن باقی مانده که باید با استفاده از تسهیلات دولتی نسبت به ایمن‌سازی آنها اقدام شود.
مقاوم سازی

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، پویا تابعی، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی لرستان گفت: از ۱۵۳ هزار واحد مسکونی روستایی در استان تاکنون ۱۱۹ هزار و ۳۰۰ واحد مقاوم‌سازی شده است و در حال حاضر ۳۴ هزار واحد ناایمن در استان داریم و اگر از این موضوع غافل شویم، ممکن است تلفات جانی رخ دهد.

وی افزود: روستاییان استان برای ایمن‌سازی واحد خود حتماً به بنیاد مسکن شهرستان‌ها مراجعه کنند و تسهیلاتی که دولت در نظر گرفته بسیار مناسب است و سهمیه اعتباری امسال مربوط به سال جاری است و مبلغ تسهیلات برای هر واحد ۵۰۰ میلیون تومان با کارمزد ۵ درصد، اقساط ۲۰ ساله و ضمانت سفته زنجیره‌ای می‌باشد.

مدیرکل بنیاد مسکن لرستان درباره شرایط متقاضیان تصریح کرد: متقاضیان نباید قبلاً از تسهیلات مسکن استفاده کرده باشند، از اراضی دولتی استفاده نکرده باشند و سابقه سکونت در روستا را داشته باشند و هر خانوار یک بار می‌تواند از این تسهیلات استفاده کند و چشم‌انداز کشوری برای مقاوم‌سازی ۱۰ سال است، اما با توجه به تعداد واحدهای باقی‌مانده و سهمیه‌های تخصیصی، برآورد ما این است که ظرف سه تا چهار سال آینده، یعنی ۱۴۰۷ یا ۱۴۰۸، جشن پایان مقاوم‌سازی را در لرستان بگیریم.

تابعی به همکاری با سازمان نظام مهندسی ساختمان اشاره کرد و گفت: اعضای دارای پروانه نظام مهندسی به عنوان ناظران نظام فنی روستایی در کنترل کیفی ساخت واحدها نظارت دارند.

پربازدیدترین آخرین اخبار