برگزاري چهارمين همايش كشوري «يادگيري الكترونيكي» در دانشگاه علوم پزشكي تبريز
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۰۷۷

برگزاري چهارمين همايش كشوري «يادگيري الكترونيكي» در دانشگاه علوم پزشكي تبريز

چهارمين همايش كشوري «يادگيري الكترونيكي» از 26 تا 28 بهمن‌ماه جاري در دانشگاه علوم پزشكي تبريز برگزار مي‌شود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از تبريز، دكتر مهستي عليزاده، دبير چهارمين همايش كشوري «يادگيري الكترونيكي» ديروز در نشست خبري گفت: آموزش پزشكي كه با حفظ و ارتقاي سلامت سر و كار دارد يكي از عرصه‌هايي است كه در چند سال اخير جهت تسهيل در به كارگيري اطلاعات و استفاده بهينه از وقت براي دست اندركاران پرمشغله اين رشته‌ها از آموزش و يادگيري الكترونيكي بسيار بهره برده است.

وي در ادامه تصريح كرد: براي توسعه اين عرصه جديد از آموزش نياز به هم انديشي و تبادل اطلاعات احساس مي شود، بنابراين دانشگاه علوم پزشكي تهران در 22 خرداد 86 در پاسخ به اين نياز اقدام به برگزاري اولين همايش كاربرد «يادگيري الكترونيكي» در شش محور كرد.
 
عليزاده افزود: اين همايش مقدمه‌اي براي برگزاري همايش‌هاي بعد مي شد، به گونه‌اي كه همايش دوم نيز توسط دانشگاه علوم پزشكي در بهمن 87 و همايش سوم در بهمن ماه 88 در دانشگاه علوم پزشكي مشهد برگزار شد.
 
دبير چهارمين همايش كشوري «يادگيري الكترونيكي» بيان داشت:در بيانيه‌ اين همايش يكي از مواردي كه به عنوان نتايج همايش منتشر شد، ضرورت ادامه برگزاري همايش و برگزاري چهارمين همايش در دانشگاه علوم پزشكي تبريز بود.
 
وي در ادامه اظهار داشت: چهارمين همايش يادگيري الكترونيكي از 26 تا 28 بهمن ماه جاري با حضور اكثر استان‌ها و دو استاد از كشور نيوزلند و استراليا با اهدافي چون اطلاع رساني در مورد آخرين يافته‌هاي علمي در زمينه فناوري‌هاي مرتبط با يادگيري الكترنيكي و كاربرد آنها در آموزش علوم پزشكي، امكان سنجي دانشگاه‌هاي علوم پزشكي كشور در زمينه به كارگيري و توسعه يادگيري الكترونيكي در فرآيندهاي آموزش و بومي سازي فناوري‌هاي ديجيتال، شناسايي چالش‌ها و رويكردهاي توسعه‌اي جهت ارتقاي كيفيت آموزش دانشگاه‌هاي علوم پزشكي تبريز و برقراري و گسترش ارتباطات ملي و بين المللي بين دانشگاهي در جهت ايجاد دوره‌هاي آموزش مشترك غيرحضوري با مراكز در تالار وحدت دانشگاه علوم پزشكي تبريز برگزار مي شود.

عليزاده محورهاي اصلي همايش را مديريت آموزشي الكترونيكي در نظام آموزشي كشور، كاربرد فناوري‌هاي نوين در يادگيري الكترونيكي، طراحي محيط‌هاي يادگيري در آموزش علوم پزشكي در راستاي نيازهاي فردا، ارزشيابي و ارزيابي در يادگيري الكترونيكي و يادگيري الكترونيكي در نظام سلامت عنوان كرد و گفت: اين محورها در بخش استادان و كارشناسان است و از اين بخش 370 مقاله دريافت شده كه پس از داوري سه مرحله‌اي 155 مورد به صورت پوستر و 35 مورد به صورت سخنراني در اين همايش مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
 
وي با بيان اينكه در چهارمين همايش يادگيري الكترونيكي براي اولين بار در بخش دانشجويي هم حضور دارد، محورهاي اين بخش را دانشجو و چالش‌هاي يادگيري الكترونيكي، دانشجو و منابع يادگيري الكترونيكي، دانشجو و طراحي محيط‌هاي يادگيري الكترونيكي، دانشجو، آينده، آموزش الكترونيكي و دانشجو، نظام سلامت الكترونيكي عنوان كرد و گفت: در بخش دانشجويي 55 مقاله به صورت پوستر، و پنج مقاله به صورت سخنراني در اين همايش ارائه خواهد شد.

برپايه اين گزارش، برگزاري 12 كارگاه آموزشي و برگزاري نمايشگاه شركت‌هاي حامي همايش از جمله برنامه‌هاي جنبي اين همايش است./انتهاي پيام/
 
پربازدیدترین آخرین اخبار