کد خبر:۱۱۳۲۸۲۸
مهاجری در گفتگو با دانشجو؛

تبلیغات، انجام جرم را برای کوروش کمپانی تسهیل کرد/ افراد مشهور درمقابل شهروندان مسئولیت اجتماعی دارند+ فیلم

وکیل پایه یک دادگستری گفت: اعتماد شهروندان برای خرید گوشی همراه از کوروش کمپانی با تبلیغاتی که چهره‌های مشهور انجام دادند جلب شد.

محمد مهاجری، وکیل پایه یک دادگستری در مصاحبه‌ای با خبرگزاری دانشجو گفت: اعتماد شهروندان برای خرید گوشی همراه از کوروش کمپانی با تبلیغاتی که چهره‌های مشهور انجام دادند جلب شد؛ و خواسته یا ناخواسته این تبلیغات انجام جرم را برای این کمپانی تسهیل کرده.


مقامات قضایی باید پیگیر این موضوع شوند که آیا چهره‌های مشهور از قصد و نیت این شرکت مطلع بودند یا خیر، که در اکثر موارد همه اعلام کردند که از این اقدام مطلع نبودند.

وی اضافه کرد که، از بعد مسئولیت مدنی، ما در ماده ٨ قانون مسئولیت مدنی داریم که اگر موضوعات مطرح شده توسط افراد مشهور منجر به ورود زیان به اشخاص شوند باید جبران خسارت صورت بگیرد.من معتقدم ما در حوزه قوانین مربوط به سلبریتی‌ها خلأ‌های گوناگونی داریم، مخصوصا در حوزه‌های مالیاتی.

محمد مهاجری در ادامه گفت: فرد مشهور دارای حق شهرت است و بر اساس این حق شهرت، شما درآمد زایی میکنید که طبق قاعده سود و زیان، شما به همان میزان که سود میبرید، به همان میزان هم ممکن است زیان ببرید، بنابر این شما دارای مسئولیت اجتماعی در مقابل شهروندان هستید.

وی در آخر اضافه کرد: متاسفانه قانون مشخصی در مقابل تبلیغاتی که برخی نهاد‌ها برای این کمپانی انجام داده اند نیز وجود ندارد و در این حوزه نیز خلأ‌های قانونی وجود دارد.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار