کد خبر:۱۱۳۲۸۹
برگزاري بیستمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم بسیج در مشهد
بیستمین دوره مسابقات سراسری قرآن كريم بسیج از امروز با حضور 240 نفر از نخبگان بسیج در تالار نور مشهد در حال برگزاري است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، سید حسین پور موسوی، مسئول دارالقرآن بسیج مستضعفین امروز در بيستمین دوره مسابقات سراسری قرآن بسیج كه در تالار نور مشهد در حال برگزاري است، گفت: این مسابقات با هدف گسترش فرهنگ قرآن و عترت و تعمیق هویت دینی بسیجیان و ایجاد انس و الفت با معارف دینی، ایجاد زمینه سالم برای شناسایی و رشد استعدادها و الگو سازی و معرفی قهرمانان قرآنی با حضور 240 نفر از نخبگان قرآن برگزار می شود.
وی تصريح كرد: این مسابقات دو روزه و ویژه برادران خواهد بود و شرکت کنندگان در هشت رشته حفظ سه، پنج، 10، 20 و30 جزء قرآن، مفاهیم و قرائت به رقابت خواهند پرداخت.
پور موسوی درخصوص سطح این مسابقات افزود: بعد از مسابقات بین المللی قرآن، این مسابقه از لحاظ داوری و کیفیت از سطح خوبی برخوردار است.
دبیر اجرایی این مسابقات گفت: 32 نفر برتر به جامعه های قرآنی بسیج جهت استادی و آموزش معرفی می شوند که منشا اثر خواهند بود.
وي بیان کرد: تاکنون 45 هزار پایگاه قرآنی در کشور ایجاد شده است که در راستاي روخوانی، روان خوانی، مفاهیم و حفظ قرآن فعالیت می کنند.
پور موسوي افزود: امسال در140 محفل از محافل تبلیغی و ترویجی 1000 تا 25 هزار نفر شرکت کرده اند كه این مهم نشان از تعداد زیاد بسیجیان در عرصه قرآنی دارد.
مسئول دارالقرآن بسیج مستضعفین با بیان این مطلب که بستر آموزش قرآن در پايگا ههاي بسیج است، خاطرنشان کرد: در این مسابقات از همه اقشار بسیج حضور دارند كه این افراد در یک رقابت فشرده گزینش شده اند.
وي تقویت و تجهیز هیئت قرآنی، گروه های طرح صالحین، گسترش محافل قرآنی و همکاری بیشتر با سازمان های قرآنی را از اقدامات بسیج مستضعفین عنوان کرد.
پور موسوي گفت: امسال به دلیل میزبانی خراسان رضوی دو سهمیه به این استان اختصاص داده شده است.
لازم به ذکر است، این مسابقات امروز و فردا ويژه برادران در مشهد در حال برگزاري است و مسابقات خواهران نيز سال آینده برگزار می شود./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰