کد خبر:۱۱۳۳۳۴۵
محمدی عنوان کرد

ماندگاری ارزش غذایی نان با حداکثر ۵ درصد سبوس‌گیری

رییس سازمان غذا و دارو، تولید نان با حداکثر ۵ درصد سبوس گیری، باعث ماندگاری ارزش‌های غذایی در قوت غالب مردم کشورمان دانست.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سیدحیدر محمدی، در حاشیه دومین کنگره بین المللی بهداشت و صنایع غذایی، برگزاری این کنگره را ارائه روش‌های جدید در ارتقای کیفیت صنایع غذایی و افزایش ارزش غذایی محصولات، بررسی راه‌های ارتقای کیفیت و سلامت محصولات غذایی عنوان کرد و گفت: تولید نان کامل، یکی از آرزو‌های دیرین چند دهه اخیر کشور بود که امروز تحقق یافت.

وی افزود: متأسفانه در سال‌های گذشته ۲۸ درصد سبوس نان گرفته می‌شد که ارزش تغذیه‌ای، املاح معدنی و ویتامین‌های نان را می‌گیرد.

محمدی ادامه داد: با تلاش‌های صورت گرفته، امروز شاهد تولید نان با حداکثر ۵ درصد سبوس‌گیری هستیم که بیشتر ویتامین‌های گروه B، کلسیم، آهن، روی و فسفر موجود در سبوس باقی می‌ماند و نان کاملی برای مصرف کنندگان محسوب می‌شود.

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه برخی از بیماری‌های گوارشی ناشی از نقص ویتامین‌ها و کمبود املاح معدنی در مواد غذایی است، تاکید کرد: نان قوت غالب مردم کشور است و طبعاً اگر ارزش تغذیه‌ای نان بالاتر برود، اثرات خوبی بر سلامت مردم خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: تولید نان کامل در استان خوزستان آغاز شده و امیدواریم در سراسر کشور نیز این مهم تحقق یابد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار