کد خبر:۱۱۳۳۷۰۶
توسط کمیته امداد؛

نخستین آشپزخانه اطعام مهدوی در تهران افتتاح شد

نخستین آشپزخانه طرح اطعام مهدوی در تکیه آقامرتضی علی (ع) افتتاح شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نخستین آشپزخانه پویش اطعام مهدوی در تهران همزمان با سراسر کشور با حضور سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد و جمعی از مدیران ستاد مرکز و استان تهران و معاون مالی اداری ستاد فرمان امام با همکاری مرکز نیکوکاری تکیه آقامرتضی علی (ع) واقع در محله هرندی برگزار شد.

سیدابوالفضل پرپنچی، مدیرکل کمیته امداد استان تهران در این آئین ضمن تبریک ولادت باسعادت حضرت مهدی (عج) در خصوص اجرای پویش اطعام مهدوی، اظهار کرد: سال گذشته ۳۲۰ آشپزخانه در قالب پویش طرح اطعام مهدوی در سطح استان تهران فعالیت کردند.

وی افزود: در همین راستا حدود ۳ میلیون پرس غذای گرم و یک میلیون و ۵۰۰ هزار افطاری ساده تهیه و میان خانواده‌های تحت حمایت و سایر نیازمندان توزیع شد.

پرپنچی، بیان کرد: همچنین ۲۳۰ هزار بسته معیشتی نیز تهیه و میان جامعه هدف تحت حمایت توزیع شد.

مدیرکل کمیته امداد استان تهران، گفت: برای تهیه و توزیع این تعداد غذای گرم، افطاری ساده و بسته معیشتی با همکاری حامیان، خیران، مراکز نیکوکاری و … بالغ بر ۴۵۰ میلیارد تومان هزینه شد.

وی ادامه داد: پیش بینی می‌شود در سال جاری نیز اجرای این پویش در سطح استان تهران ۳۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یابد.

برچسب ها:
اطعام
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار