كارگاه آموزش اذان در دانشگاه آزاد خرم‌آباد برگزار شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۵۰۰

كارگاه آموزش اذان در دانشگاه آزاد خرم‌آباد برگزار شد

كارگاه آموزش اذان امروز با حضور 40 نفر از دانشجويان دانشگاه‌هاي آزاد استان لرستان در دانشگاه آزاد خرم‌‌آباد برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از خرم آباد، حجت الاسلام علي اميدي، معاون فرهنگي نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد خرم آباد در اين كارگاه كه امروز در دانشگاه‌ آزاد خرم آباد برگزار شد، اظهار داشت: موذن بايد همواره رضاي خدا را در نظر داشته باشد و در هنگام اذان گفتن، دچار غرور و تكبر نشود.
 
وي اذان را دعوت مردم به پرستش خداوند دانست و گفت:‌ يك موذن در ثواب اشخاصي كه با شنيدن صداي اذان وي به سمت نماز مي روند شريك است.
 
جهانبخش فرجي، از استادان قرآن كريم و قاري بين الملل قرآن نيز در اين كارگاه بيان داشت: تنفس يكي از مهمترين مسائل براي يك قاري و موذن است و ضرورت دارد كه در هنگام تلاوت فرم صورتش طبيعي و به دور از فشار رواني و استرس باشد تا موجب دل آزردگي نشود.
 
لازم به ذكر است، اين كارگاه آموزش با همكاري كانون هاي نيايش حافظان و قاريان دانشگاه آزاد واحد خرم آباد برگزار شد.
 
يادآور مي شود، دانشجويان حاضر در كارگاه با كسب آموزش هاي لازم در خصوص صوت، لحن و تجويد اذان به عنوان موذن در مساجد دانشگاه هاي محل تحصيل و خوابگاها به اقامه اذان خواهند پرداخت./انتهاي پيام/ 
پربازدیدترین آخرین اخبار