کد خبر:۱۱۳۵۴۲۶
صبح امروز؛

بازدید میدانی وزیر نیرو از مناطق سیل‌زده ‌بلوچستان/ محرابیان: معادل ۲.۵ سال بارش باران داشتیم

وزیر نیرو با حضور در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان و بازدید از وضعیت این مناطق، ‌دستورات لازم را برای تسریع در حل مشکلات سیل‌زدگان صادر کرد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، علی اکبر محرابیان وزیر نیرو صبح امروز با حضور در مناطق دچار سیلاب اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان از میزان خسارت‌های ایجاد شده به بخش‌های زیرساختی و همچنین از روند امدادرسانی به مردم سیل زده توسط تیم‌های حاضر در منطقه بازدید کرد.

معادل ۲.۵ سال باران در سیستان و بلوچستان بارید

وزیر نیرو در این بازدید گفت: بارش‌های اخیر در منطقه جنوب سیستان و بلوچستان معادل ۲.۵ سال بارش بوده که شدت بارش‌ها نیز به شدت بالاست در نقاطی در طی ۲۰ روز ۴۰۰ میلیمتر بارش داشته‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: برق تمام روستا‌ها وصل شده است. شبکه آب اغلب روستا‌ها پایدار است. در مخابرات نیز مشکلی نیست.

محمد کرمی استاندار سیستان و بلوچستان در این بازدید با بیان اینکه خوشبختانه سیلاب اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان تلفات جانی نداشته است، گفت: بلافاصله پس از بارندگی‌های اخیر مسئولان پای کار آمده و با خدمات رسانی به موقع، مشکلات ناشی از سیل را تا حد زیادی برطرف کردند.

وی با بیان اینکه با توجه به شرایط بارندگی در استان علاوه بر جنوب استان مناطقی از جمله شهرستان‌های نیکشهر، قصرقند و سراوان نیز تحت تاثیر قرار گرفتند که ۶۵ روستا دچار مشکل شدند، افزود: خوشبختانه در بارندگی‌های اخیر و وقوع سیلاب هیچ گونه تلفات جانی نداشتیم و تنها برخی راه‌ها مسدود شد.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: پس از ادامه یافتن بارندگی در شهرستان‌های قصرقند و نیکشهر سد‌ها به دلیل حجم بارندگی زیاد در زمان کوتاه سرریز کرد. حدود ۱۶۰ تا ۲۶۰ میلیمتر بارندگی در هر یک از مناطق دشتیاری تا قصرقند را شاهد بودیم، اما باید بتوانیم علاوه بر مهار سیل، آب را ذخیره سازی کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار