فتنه‌گران درصددند بهار انقلاب اسلامي را به پاييز خزان تبديل كنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۵۷۲
مسئول نهاد رهبري در دانشگاه محقق اردبيلي:

فتنه‌گران درصددند بهار انقلاب اسلامي را به پاييز خزان تبديل كنند

مسئول نهاد رهبري در دانشگاه محقق اردبيلي با اشاره به اينكه آشوبگران و فتنه‌گران درصددند بهار انقلاب را به پاييز خزان تبديل كنند، گفت: اين گونه آشوب‌ها و فتنه‌ها در برابر تلاش‌هاي مردمي قابل توجيه نيست.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اردبیل، حمید علی نسب روز گذشته در جمع دانشگاهیان دانشگاه محقق اردبیلی که به منظور محکومیت حركت مزبوحانه مزدوران فتنه‌گر و سردمداران فتنه 25 بهمن تهران، در محوطه این دانشگاه تجمع کرده بودند، اظهار داشت: دستگاه قضايي بايد با عوامل آشوب‌ برخورد جدّي کند.
 
وی با بيان اينكه آشوبگران درصددند بهار انقلاب اسلامي را به پاييز خزان تبديل كنند، گفت: اين گونه آشوب‌ها و فتنه‌ها در برابر دستاوردهاي انقلاب اسلامي، باورها و تلاش‌هاي مردمي قابل توجيه نيست.
 
بر اساس اين گزارش، دانشگاهيان دانشگاه محقق اردبيلي با سردادن شعارهاي «ما اهل كوفه نيستيم علي تنها بماند»، « خوني كه در رگ ماست هديه به رهبر ماست» ضمن تجديد بيعت با مقام معظم رهبري خشم و نفرت خود را از منافقان و سردمداران فتنه اعلام كردند.
 
در این تجمع دانشگاهيان دانشگاه محقق اردبيلي با حضور مسعود گنجی، رئیس دانشگاه محقق اردبيلي و ديگر مسئولان این دانشگاه آشوب 25 بهمن ماه را كه در راستاي تضعيف مباني حكومت جمهوري اسلامي و طرفداري از تضييع حقوق مظلومان جهان ایجادشده بود را به شدت محكوم کردند./انتهای پیام/
پربازدیدترین آخرین اخبار