«صانع ژاله» تا ابد زنده مي‌ماند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۶۱۹
كانون مطالعات دانشجويي دانشگاه رازي:

«صانع ژاله» تا ابد زنده مي‌ماند

كانون مطالعات دانشجويي دانشگاه رازي كرمانشاه با صدور بيانيه‌اي تجمع 25 بهمن و اقدامات وقيحانه سران فتنه را در حوادث اخير محكوم و اعلام كرد: «صانع ژاله» تا ابد زنده مي‌ماند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از كرمانشاه، در بخشي از بيانيه كانون مطالعات دانشجويي دانشگاه رازي كرمانشاه آمده است: امروز كه ايران اسلاميمان شاهد موفقيت هاي چشمگيري در سطح قله هاي علم، دانش و تكنولوژي است، سلطه گران و بيگانگان بين المللي كه منافعشان با بيداري و وحدت ملت ها و الگو گرفتن از انقلاب اسلامي به خطر افتاده است بيش از پيش به تكاپو افتاده اند تا با فتنه گري و دجالي اين وحدت و برادري اسلامي را بشكنند.

كانون مطالعات دانشجويي دانشگاه رازي كرمانشاه در ادامه اين بيانيه آورده است: دشمنان بايد به خود بيايند و بانديشند كه در طول اين 32 سال، اين ترورها و قتل عام ها نتوانسته حتي ذره اي در اراده اين ملت خللي وارد كند.

اين بياينه در پايان خطاب به دشمنان خاطرنشان كرده است: اين حركت ها، تيراندازي ها، انفجارها و ترورهاي ناجوانمردانه هيچ گونه خللي در وحدت، همدلي و حركت ما به سوي ساختن ايران آباد و آزاد وارد نمي كند و همواره روسياهي براي سران فتنه و اربابان خارجي شان مي ماند./انتهاي پيام/ 
پربازدیدترین آخرین اخبار