تجمع طلبه‌هاي حوزه علميه قم در محکومیت اقدامات فتنه‌گران در مدرسه فيضيه
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۶۳۲

تجمع طلبه‌هاي حوزه علميه قم در محکومیت اقدامات فتنه‌گران در مدرسه فيضيه

امروز در پی تعطیلی دروس مراجع تقلید، طلاب حوزه علميه قم جهت محکومیت اقدامات فتنه‌گران در مدرسه فيضيه قم تجمع كرده‌اند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از قم، طلبه هاي حوزه علميه، دانشجویان و مردم انقلابی قم که تعداد زیادی از آنان از شب گذشته در مسجد اعظم حرم مطهر حضرت معصومه (س) متحصن شده بودند، ساعاتي پيش با تجمع در مدرسه فيضيه اقدام به سر دادن شعارهايي در محكوميت حوادث 25 بهمن توسط فتنه‌گران، كردند.
 
بر پایه اين گزارش، تجمع کنندگان با سر دادن شعارهاي «واي اگر خامنه‌اي حكم جهادم دهد، ارتش دنيا نتواند كه جوابم دهد»، «مرگ بر فتنه‌گر»، «مرگ بر موسوي و مرگ بر كروبي»، «مجلس انقلابی تشکر تشکر»، «موسوی اسرائیل پیوندتان مبارک»، «قوه قضائيه؛ اقدام انقلابي» انزجار خود را از سران فتنه نشان دادند.
 
لازم به ذكر است، شركت كنندگان در اين مراسم خواستار برخورد قاطع و هرچه سريع‌تر قوه قضائیه با سران فتنه شدند.
 
خاطرنشان می شود، از دقایقی قبل سخنرانی حجت الاسلام سید احمد خاتمی در جمع تجمع کنندگان در مدرسه فیضیه آغاز شده است./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار