آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۷۴۵۱

دانش‌آموزان نسیم شهری بدهی یک زندانی را پرداخت کردند

همزمان با روز‌های پایانی سال، دانش‌آموزان دبیرستان نمونه دولتی ولایت در نسیم شهر، زمینه آزادی یکی از زندانیان نیازمند جرایم غیرعمد استان تهران را فراهم کردند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، با پیگیری مددکاران اجتماعی این مرکز و در ادامه پویش سبز بهاری مدارس برای بازگشت نان‌آوران به خانه، همزمان با روز‌های پایانی سال، دانش آموزان دبیرستان نمونه دولتی ولایت ضمن پرداخت ۲۱ میلیون تومان زمینه آزادی یک نفر زندانی نیازمند را فراهم کردند.

لازم به ذکر است در این اقدام انساندوستانه دبیران و دانش آموزان دبیرستان ولایت نسیم شهر با پویش سبز بهاری، هدایای نقدی خود را به حساب ستاد دیه نمایندگی استان تهران موجبات آزادی زندانی بدهکار را فراهم نمودند تا قبل از آغاز سال نو به کانون خانواده بازگردد.

بنا به این خبر، خیرین و نیکوکارانی که قصد کمک به آزادی زندانیان جرایم غیر عمد را دارند همواره می‌توانند از طریق شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۱۸۹۹۶۷۵۹۱۶ در این امر خیر سهیم باشند. همچنین در صورت تمایل ضمن مراجعه حضوری به ستاد دیه استان تهران واقع در خیابان کریمخان زند، خیابان سنایی، اعرابی ۵، پلاک ۱۹، طبقه اول، شماره تلفن ۸۸۸۶۱۹۹۲ با نحوه ارسال کمک‌های مالی و آزادی زندانیان استان آشنا شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار