وقايع 25 بهمن 89 ادامه سناريوي فتنه سال 88 بود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۷۴۹
مسئول نهاد رهبري در دانشگاه هاي كرمانشاه:

وقايع 25 بهمن 89 ادامه سناريوي فتنه سال 88 بود

مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه هاي كرمانشاه گفت: وقايع 25 بهمن 89 ادامه سناريوي فتنه سال 88 بود و با اشاره دشمنان نظام و انقلاب صورت گرفت.

حجت السلام حسن بابايي در گفت و گو با خبرنگار «خبر گزاري دانشجو»، دركرمانشاه اظهار داشت:  آمريكا و رژيم صهيونيستي در فتنه سال 88 به شوم خود نرسيدند بار ديگر با تحريك سران فتنه در ملتهب كردن فضاي كشور داشتند.

وي با اشاره به حضور پور شور مردم در راهپيمايي 22 بهمن جاري تصريح كرد:‌  با توجه به اينكه ملت انقلابي ايران اسلامي در يوم الله 22 بهمن بااصول و آرمانهاي انقلابي خويش اعلام وفاداري كردند، لذا حركت قليل جمعي در 25 بهمن كه يك حركت انحراف و دشمن پسند بود و حمايت دشمني را در پي داشت يك خيانت آشكار به نظام اسلامي و توهين به ملت انقلاب ما بود.ژ

نماينده ولي فقيه در بسيج  دانشجويي استان خطاب به سران فتنه گفت: از اعمال زشت خود توبه كنيد و بيش از اين خود را بازيچه دست دشمنان قرار ندهيد و بدانيد دشمنان كه امروز از شما حمايت مي كنند همان دشمنان هستند كه دستشانه به خون جوانان اين كشور آغشته است و شما هر چه با آنان همراهي كنيد خود را در پيشگاه خداو وملت بي مقدار و بي ارزش مي كنيد.

بابايي خطاب به قوه قضاييه تصريح كرد:‌  انتظار ملت ايران از دستگاه قضاييه اين است كه باسران فتنه برخورد جدي كند تا براي هميشه جريان فتنه از مملكت رخت بربندد.

وي در توصيه به مردم گفت: از مردم انقلابي انتظار مي رود با بصيرت مثال زدني خود و با تبعيت از فرامين ولي امر مسلمين در مقابل هر فتنه اي بايستند وبه طور جدي خواستار برخورد با فتنه گران باشند./انتهاي پيام/
 

پربازدیدترین آخرین اخبار