کد خبر:۱۱۳۸۶۲
دانشگاه علوم پزشکی قم:
تحركات دشمنان و ايادي داخلي هيچ خللي در وحدت ملت ايران ایجاد نمیکند
جمعي از دانشگاهيان دانشگاه علوم پزشكي قم طی بیانیه ای ضمن محکوم كردن حوادث 25 بهمن تهران اظهار داشتند: تحركات مذبوحانه دشمنان و ايادي داخلي آنها هيچ خللي در وحدت و عزم ملت ايران ایجاد نمی کند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قم، در بیانیه جمعي از استادان، اعضاي هيئت علمي، دانشجويان، پزشكان، پرستاران و كاركنان دانشگاه علوم پزشكي قم آمده است: بار ديگر فتنه انگيزي سران فتنه و آشوبگري ايادي استكبار جهاني قلب امت واحده اسلامي و دلسوزان انقلاب را جريحهدار كرد.
این بیانیه تصریح می کند: بدون شك خبر شهادت 2 تن از فرزندان انقلاب و مجروح شدن جمع ديگري از مردم در حوادث روز 25 بهمن امسال مسببان بسياري دارد كه سران فتنه، منافقين، سلطنت طلب ها و استكبار جهاني در راس آن قرار دارند؛ سرانجام صبر مردم ولايت مدار و انقلابي ايران با اين حوادث به سر آمد و ماهيت اصلي برنامه هاي فتنه گران و اربابان خارجي آنها افشا شد.
در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: ما اساتيد، اعضاي هيئت علمي، دانشجويان، پزشكان، پرستاران و كاركنان دانشگاه علوم پزشكي قم ضمن بيعت مجدد با آرمانهاي بنيان گذار جمهوري اسلامي، شهدا و منويات رهبر فرزانه انقلاب اعلام مي كنيم كه اين تحركات مذبوحانه دشمنان و ايادي داخلي آنها هيچ خللي در وحدت و عزم ملت و جامعه علمي ايران در نيل به سمت پيشرفت و توسعه ايجاد نمي كند.
در پایان این بیانیه تصریح شده است: همچنين ضمن محكوم كردن حوادث 25 بهمن تهران و تقدير از هوشياري و اقدام به موقع نمايندگان مجلس شوراي اسلامي از دستگاه قضايي مي خواهيم تا با اجراي قانون عوامل حوادث تهران را شناسايي، دستگير و با فتنه گران و آشوب طلبان برخورد كنند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰