دستگاه قضا با تشكيل پرونده قضايي، فتنه‌گران را به مجازات برساند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۹۸۷
دادستان همدان:

دستگاه قضا با تشكيل پرونده قضايي، فتنه‌گران را به مجازات برساند

دادستان همدان با تاكيد بر برخورد قاطع دستگاه قضا با سران فتنه گفت: مطمئناً با تشكيل پرونده قضايي براي فتنه‌گران، آنان به مجازات جرمشان خواهند رسيد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از همدان، حجت الاسلام محمد بيگلري هفته گذشته با حضور در جمع دانشجويان كاركنان و استادان معترض دانشگاه‌هاي همدان به وقايع اخير، ولايت فقيه را استمرار حركت انبيا و اوليا بيان كرد و با تاكيد بر برخورد قاطع دستگاه قضا با سران فتنه تصريح كرد: مطمئناً با تشكيل پرونده قضايي براي فتنه‌گران، آنان به مجازات جرمشان خواهند رسيد.

وي خطاب به عوامل فتنه و سران فتنه گفت: به آنان نصحيت مي كنيم كه به اقيانوس عظيم ملت و ولايت فقيه بپيوندند، چراكه آحاد ملت ايران با خط فكر اين افراد مخالفند.
 
دادستان همدان شعار حمايت از مصر توسط سران فتنه را دروغي محض دانست و گفت: مردم مصر حضور باشكوه و حمايت انقلابي مردم ايران را به چشم ديده، و در اذهان خود به ثبت رسانده‌اند.
 
يادآور مي شود، استادان و كاركنان و دانشجويان بسيجي دانشگاه‌هاي همدان با تجمع اعتراض آميز خود در مقابل اداره كل دادگستري همدان خواستار محكوميت و مجازات سران فتنه شدند./انتهاي پيام/
 
پربازدیدترین آخرین اخبار