آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۴۰۲۶۲
معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو:

سازمان غذا و دارو یکی از بزرگ‌ترین نهاد‌های نظارتی و رگولاتور با اعتبار بین‌المللی است

معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به دریافت رتبه Fully Functionality از سازمان جهانی بهداشت برای تولید واکسن از سال ۲۰۰۹، اظهار کرد: سازمان غذا و دارو یکی از بزرگ‌ترین نهاد‌های نظارتی و رگولاتور با اعتبار بین‌المللی است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید حیدر محمدی با بیان این مطلب، اظهار کرد: گام‌های موثری در حوزه عدالت و تعالی نظام سلامت در حوزه غذا و دارو، برداشته شده و در سال جاری ضمن تلاش برای حفظ و ارتقای ایمنی مصرف‌کننده، در راستای تامین دسترسی و توزیع عادلانه خدمات به ویژه در فراهم کردن دارو و تجهیزات و ملزومات پزشکی دستاورد‌های چشمگیری حاصل شده است.

وی افزایش سطح دسترسی مردم به دارو‌های موردنیاز، ترویج تجویز و مصرف منطقی دارو و افزایش و بهبود کیفیت و ایمنی، نظارت هوشمند، تأمین منابع مالی برای انبار‌های استراتژیک دارو و تجهیزات در تمامی دانشگاه‌ها، تسهیل در صدور مجوز‌ها از طریق تسهیل و تجمیع دستورالعمل‌ها از طریق سامانه‌ها و به طور هوشمند را از برنامه‌های این سازمان در سال‌های اخیر ذکر کرد.

دکتر محمدی همچنین نظارت بر تولید و عرضه غذا و فرآورده‌های بهداشتی سالم و مطلوب، ارتقای شناسه‌گذاری و رهگیری و ردیابی فراورده‌های غذائی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، مکمل و دارو در جهت سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری و بیانیه گام دوم انقلاب و همچنین قانون برنامه ششم توسعه را از دیگر برنامه‌های سازمان غذا و دارو برشمرد.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه وزارت بهداشت حکمرانی حوزه سلامت در کشور را انجام می‌دهد، گفت: نظارت و رگولاتوری کالا‌های سلامت‌محور در کشور هم بر عهده سازمان غذا و دارو است و سازمان غذا و دارو یکی از بزرگ‌ترین نهاد‌های نظارتی و رگولاتور با اعتبار بین‌المللی است.

وی خاطرنشان کرد: سلامت غذا، یکی از مسئولیت‌های مستقیم وزارت بهداشت است و وظیفه ما نظارت بر سلامت فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی است.

دکتر محمدی یاد آور شد: سیاستگذاری و برنامه‌ریزی در جهت شناسایی مخاطرات، ارزیابی ریسک و تعیین راهکار‌های اجرایی به‌منظور کاهش و حذف عوامل خطر و تعیین و اجرای اقدامات کنترلی و پیشگیرانه بوده و نتایج پایش و کنترل شاخص‌های ایمنی در تمامی زنجیره غذایی اعم از تولید محصولات کشاورزی به‌عنوان مواد اولیه و در حین فرآوری، نگهداری، توزیع و در سطح عرضه به‌منظور پایش وضعیت سلامت فرآورده‌ها انجام می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار