دسترسی به اهداف بلند‌مدت با تحقيق و پژوهش میسر است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۴۰۸۹
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند:

دسترسی به اهداف بلند‌مدت با تحقيق و پژوهش میسر است

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: آموختن مهارت لازم برای مدیریت دوران دانشجویی ضروری است؛ چراکه دسترسی به اهداف بلند‌مدت بدون تحقیق و پژوهش میسر نمی‌شود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند، محمد دهقانی امروز در آیین تجلیل از دانشجویان برتر دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اظهار داشت: آموختن مهارت لازم برای مدیریت دوران دانشجویی ضروری است؛ چراکه دسترسی به اهداف بلند مدت بدون تحقیق و پژوهش میسر نمی‌شود.
 
وي افزود: دانشجوی ایرانی خصوصیات منحصر بفردی دارد که با خودباوری می تواند گام هایي در راستای رساندن کشور به جایگاه واقعی بردارد.
 
دهقاني تعلیم و تربیت را مهم‌ترین رکن برای پیشرفت هر جامعه‌ای دانست و تصریح کرد: جوانان ایرانی با نوآوری، انگیزه و خلاقیت می‌توانند رسیدن به قله سند چشم‌انداز 20ساله را آسان‌تر کنند.
 
حجت‌الاسلام محمدعلی تابعی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند نيز در این آیین گفت: دانشگاه‌ها باید تقویت شوند و دانشجویان به مسائل روز بویژه مسائل سیاسی بی‌ توجه نباشند.
 
وي افزود: دشمنان انقلاب و اسلام درصدد از بین بردن نخبگان دانشگاهی کشورمان هستند؛ از این رو سکوت دانشجویان و همه اقشار مختلف مردم به معنای خیانت به خون شهدا و امام (ره) است.
 
تابعي تاکید کرد: دانشگاه‌ها باید به دور از هرگونه تنش به فعالیت‌های آموزشی و آگاهی بخشی سیاسی بپردازد.
 
در پایان این مراسم از برترین‌های بخش‌های مختلف دانشجویی، علمی و هنری با اهدای جوایزی تقدیر شد./انتهای پیام/
پربازدیدترین آخرین اخبار