کد خبر:۱۱۴۱۱۲
برپايي بیش از 100 نمایشگاه «جریانشناسی نفاق» در کشور
کارشناس کانون هابیلیان از برپايي بیش از 100 نمایشگاه با موضوع «جریانشناسی نفاق» در کشور توسط این کانون خبر داد.
سید علی موسوی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در اراک، در حاشیه نمایشگاه «جریان شناسی نفاق» در اين شهر اظهار داشت: در این نمایشگاه كه با همکاری بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اراک و انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه اراک برگزار شده است، سعی شده تا از نحوه شکل گیری گروهک تروریستی منافقان در سال 1344 و افشاگری جنایت هایشان از ابتدای انقلاب، معرفی شهدای ترور و غيره اطلاعاتی به مخاطبان ارائه شود.
وي از برگزاری بیش از 100 نمایشگاه با موضوع «جریان شناسی نفاق» در کشور توسط این کانون خبر داد و گفت: در اين نمايشگاه به بررسی نقش این گروهک تروریستی و خیانت های آن در زمان جنگ تحمیلی و افشاگری های مالی و منابع مالی و ارتباط اعضای آن با سرویس های اطلاعاتی کشورهای بیگانه نیز پرداخته شد.
کارشناس کانون هابیلیان از دیگر موارد ارائه شده در این نمایشگاه به بررسی نقش منافقان در حوادث بعد انتخابات 88 ریاست جمهوری ایران و اعمال نفوذ اعضای آن در سران فتنه و ستاد های انتخاباتشان، نقش کشورهای خارجی از جمله آمریکا و انگلیس و تاسیس برخی NGO های داخلی که نقشی جز ایجاد آشوب و اغتشاش در زمان انتخابات را نداشتند، اشاره كرد.
موسوي افزود:پیشینه سران فتنه از جمله موسوس و کروبی و مرد خاکستری این جریان و تفکرات انحرافی و التقاطی ایشان که از اسناد و مدارک و نشریات منتشر شده قبل و بعد انقلاب و سایت های فعلشان استخراج شده نیز در معرض دید بازدید کنندگان قرار گرفته است.
وي تاکید کرد: علاوه بر بررسی خیانت های اصلاح طلبان در دوران حاکمیتشان که در قالب پوستر، سند و فیلم به نمایش گذاشته می شود در انتها نقشه راه در قالب بیانات مقام معظم رهبری در ارتباط با جریانات اخیر و راهکارها و رهنمود های ایشان برای خواص و مردم نیز به بازدید کنندگان ارائه می شود.
این کارشناس کانون هابیلیان ادامه داد: علاوه بر موارد مذکور محصولات نرم افزاری، فیلم، بولتن، کتاب و نشریاتی با موضوع «گروهک تروریستی منافقین از نویسندگان داخلی، خارجی و گزارشات سازمان های خارجی علیه این گروهک»، همچنین خاطرات و افشاگری های اعضای جدا شده و پژوهشگران سیاسی و مورخینی که با این گروهک آشنایی داشته اند، به صورت رایگان به بازدید کنندگان ارائه می شود.
موسوي گفت: کانون هابیلیان متعلق به خانواده های شهدای ترور توسط گروهک تروریستی منافقان است که پنج سال پیش به همت فرزند شهید آیت الله هاشمی نژاد با هدف بررسی جریانات نفاق و افشاگری جنایات گروهک تروریستی منافقان در داخل و خارج کشور در مشهد تاسیس شد.
وي تصريح كرد: ایجاد سایت هابیلیان و فعالیت در زمینه مسائل حقوق بشر، معرفی سیره شهدای تروردر کشور، افشای جنایات گروهک منافقان در این سایت به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی که به عنوان مرجعی در این خصوص برای خبرگزاری های داخلی و خارجی محسوب می شود، از اقدامات این کانون است.
این کارشناس کانون هابیلیان بیان داشت: این کانون علاوه بر مشهد در تهران، مازندران و گلستان نمایندگی دارد و ایجاد یک دفتر در استان مرکزی نيز از برنامه هاي آتي اين كانون است.
موسوي از برگزاری دو نمایشگاه در لندن و ژنو با موضوع «افشای جنایات گروهک تروریستی منافقین توسط کانون هابیلیان» نیز خبر داد.
لازم به ذکر است، نمایشگاه جریان شناسی نفاق تا اول اسفندماه در مصلی بیت المقدس اراک جهت بازدید عموم دایر است./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰