کد خبر:۱۱۴۲۲۶
بسيج دانشجويي دانشگاه پيامنور دهلران:
دشمنان زخم خورده عدالت، براي ضربهزدن به نظام درنگ نميكنند
بسيج دانشجويي دانشگاه پيامنور دهلران با صدور بيانيهاي در محكوميت سران فتنه اعلام كرد: بيشك دشمنان زخم خورده عدالت، لحظهاي براي ضربه زدن به اين نظام درنگ نمي كنند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از ايلام، در بيانيه بسيج دانشجويي دانشگاه پيام نور دهلران آمده است: بي شك دشمنان زخم خورده عدالت؛ يعني تركيب ناميمون استكبار، منافقان، صهيونيسم، سلطنت طلبان و فتنه گران لحظه اي براي ضربه زدن به اين نظام درنگ نمي كنند.
در اين بيانيه آمده است: فريب خوردگان و سياه بختان عاقبت به شر، كه مدعي پيروي از خط امام و قانونمندي هستند، خواسته يا ناخواسته آلت دست سازمان هاي جاسوسي بيگانه قرار گرفته، هر روز آتش بيار معركهاي هستند كه سربازان آن را منافقان كوردل و از خدا بي خبر تشكيل داده اند و هر بار سينه بهترين جگر گوشه هاي اين ملت را نشانه مي روند.
اين بيانيه مي افزايد: در چنين شرايطي صبر انقلابيون، جوانان و فرزندان برومند ملت به پايان رسيده، و خون آنان به جوش آمده است، بنابراين ضمن تاكيد بر پايبندي به منويات مقام عظماي ولايت، با تمام وجود خواستار محاكمه و مجازات سران فتنه بوده، و از مراجع قضايي و مسئولان آن قوه مجدانه درخواست مي شود بيش از اين به فريب خوردگان و استخوان ليسان فتنه گر فرصت توطئه و هنجار شكني نداده، و طبق قانون و عدالت آنها را محكوم، و كوبنده برخورد كنند و بيشتر از اين موجبات جريحه دار شدن احساسات پاك ميليونها عاشق سينه سوخته ولايت را فراهم نكنند.
اين بيانيه در پايان آورده است: ما دانشجويان و نسل سوم انقلاب، با تمام وجود و تا آخرين قطره خون خود از رهبر و انقلاب و نظام اسلاميمان دفاع كرده، و بر عهد خود تا پاي جان پايدار بوده و هستيم و با توكل بر خداي مهربان و بهره مندي از نيروي شگرف جواني، كوبنده ترين مشت خود را بر دهان فتنه گران بخت برگشته، و اربابان نگون بخت آنها زده، و فرصت دوباره تاراج هستي ملت را به آنان نخواهيم داد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰