آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۴۳۲۰۷

آب‌رسانی سیار به اهالی ۲۵۷ روستای گلستان  

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان گلستان با اشاره به آب‌رسانی سیار به اهالی ۲۵۷ روستای این استان گفت: سال گذشته ۲۷۰ هزار مترمکعب آب شرب توسط تانکر به مناطق دچار تنش آب منتقل شد.
آب‌رسانی سیار به اهالی ۲۵۷ روستای گلستان  

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو،ابوالفضل رحیمی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب گلستان به خبرنگاران اظهار کرد: در سال گذشته، بیش از ۲۷۰ هزار مترمکعب آب شرب به صورت سیار به مناطق دچار تنش آبی استان تحویل داده شد. 

وی ادامه داد: پارسال به ویژه در فصل تابستان، به دلیل گرم شدن هوا و افزایش مصرف آب از سوی مردم، تقاضا برای آب شرب افزایش یافت که این امر مشکلاتی را در پی داشت. 

رحیمی گفت: ۲۰ هزار سرویس از طریق آبرسانی سیار به روستائیان و همچنین بعضی از شهرهای دچار تنش آبی استان در  سال گذشته تحویل داده شده است. 

وی ادامه داد: حجم آبرسانی سیار در هر ماه با توجه به میزان گرمای هوا و تعداد مناطق دچار کمبود آب، متغیر بوده و از ابتدای سال گذشته تاکنون روند صعودی داشته است. 

 مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب گلستان افزود: این اقدام به ویژه در تمام ایام سال  در مناطقی که با کمبود آب مواجه بوده و منابع آبی جایگزین ندارند انجام می شود. 
 
وی ادامه داد:۲۵۷ روستا و نقاط جمعیتی در کل استان با جمعیتی بالغ بر ۱۸۶ هزار نفر در سال گذشته از خدمات آبرسانی سیار این شرکت استفاده نموده اند.


گفتنی است؛ پروژه بزرگ آبرسانی به ۴۳۲ روستای دارای تنش آبی و محروم گلستان با اهتمام دولت سیزدهم توسط قرارگاه محرومیت‌زدایی امام حسن مجتبی(ع) و با پیمانکاری قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء و بسیج سازندگی سپاه نینوا از ابتدای سال ۱۴۰۱ شروع شده و قرار است مشکل کم‌آبی این روستاها تا ۳۰ ماه با اعتبار ۶۱۴ میلیارد تومان رفع شود.
احداث ۱۰ مجتمع آبرسانی، اجرای هزار و ۲۹۱ کیلومتر خط انتقال و شبکه توزیع، حفر ۳۰ حلقه چاه آب، ساخت ۷۲ باب مخزن ذخیره با مجموع ظرفیت ۲۲ هزار و ۸۰۰ مترمکعب و احداث ۱۰ ایستگاه پمپاژ از جمله بخش‌های این طرح بزرگ است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار