روح الامینی: مافیا در کشور محصول عدم تدبیر و بی برنامگی است / آمار مهاجرت پرستاران رو به تزاید است + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۴۴۷۲۰
در برنامه "بهارستان دوازدهم " مطرح شد

روح الامینی: مافیا در کشور محصول عدم تدبیر و بی برنامگی است / آمار مهاجرت پرستاران رو به تزاید است + فیلم

نامزد دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: نه تنها متخصصین و پزشکان عمومی که پرستاران نیز مهاجرت می‌کنند. آمار مهاجرت پرستاران از کشور رو به تزاید است. دلیل مهاجرت پرستاران و پزشکان به خارج، احترام و دیده شدن کار است.

روح الامینی: مافیا در کشور محصول عدم تدبیر و بی برنامگی است / آمار مهاجرت پرستاران رو به تزاید است + فیلم

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو ؛ عبدالحسین روح الامینی نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس در برنامه «بهارستان دوازدهم» گفت: در ۱۰ مجلس گذشته پیگیر بودم که چه کسی وارد مجلس می‌شود و چه کاری انجام می‌دهد. اما وقتی وارد مجلس شدم متوجه شدم کار بسیار سخت و پیچیده‌ای است.

وی افزود: دوستانی که در دفتر فناوری‌های ریاست جمهوری هستند، برای انتقال تکنولوژی و ... واکسن ورود کردند و تیمی هستند که ربطی به دولت‌ها ندارند و سال‌ها است مستقرند. در دولت آقای روحانی مذاکراتی انجام شد که واردات آن در دولت آقای رئیس اتفاق افتاد.

کد ویدیو

روح الامینی اظهار داشت: نظام سلامت ما باید یک بار بازآفرینی شود.

وی افزود: در بحث تعرفه‌گذاری پرستار‌ها و ... آن چه که کارشناسی می‌شود به تصویب نمی‌شود و به مسیر نمی‌رسد. کسانی که مانع می‌شوند توجیه می‌کنند که بودجه نداریم و از عهده آن برنمی‌آییم و ...

روح الامینی اظهار داشت : نه تنها متخصصین و پزشکان عمومی که پرستاران نیز مهاجرت می‌کنند. آمار مهاجرت پرستاران از کشور رو به تزاید است. دلیل مهاجرت پرستاران و پزشکان به خارج، احترام و دیده شدن کار است.

وی افزود: در تمام جلسات کارشناسی، یکسو نگری را کنار گذاشته‌ایم. در بحث واردات، امضا‌های طلایی و مجوز‌ها رانت‌های زیادی وجود دارد.

کد ویدیو


روح الامینی اظهار داشت : در تمام جلسات کارشناسی، یکسو نگری را کنار گذاشته‌ایم. در بحث واردات، امضا‌های طلایی و مجوز‌ها رانت‌های زیادی وجود دارد.

وی افزود: مافیای دارو یک نفر نیست یک شبکه است. مافیا در کشور محصول عدم تدبیر و بی برنامگی است.

روح الامینی تاکید کرد: شبکه مافیا این‌گونه عمل می‌کند که وقتی واردات چیزی ممنوع یا وقتی کشور با یک کمبودی مواجه می‌شود، آن را وارد کرده و در گمرک نگه می‌دارد. وقتی مسئولان فراخوان می‌زنند که وارد کنند مجاز به واردات آن محصول است بلافاصله اعلام می‌کند که من آماده دارم.

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار