وزیر کشور: دولت به خسارت‌دیدگان آتش‌سوزی شفت کمک می‌کند + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۴۵۰۰۹
در پاسخ به دانشجو؛

وزیر کشور: دولت به خسارت‌دیدگان آتش‌سوزی شفت کمک می‌کند + فیلم

وحیدی درباره کمک به خسارت دیدگان آتش‌سوزی شفت، از عزم دولت برای کمک به خسارت‌دیدگان این حادثه خبر داد و گفت: دولت از طریق صندوق بیمه حوادث به کسانی که در آتش‌سوزی شفت دچار خسارت شدند کمک خواهد کرد.

وزیر کشور: دولت به خسارت‌دیدگان آتش‌سوزی شفت کمک می‌کند + فیلم

 به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، احمد وحیدی وزیر کشور در حاشیه جلسه هیات دولت با حضور در جمع خبرنگاران، به موضوع دور دوم انتخابات در روز جمعه اشاره کرد و از مردم برای حضور پر شور پای صندوق آرا برای خلق حماسه‌ای جدید دعوت به عمل آورد.

وی افزود: مرحله دوم انتخابات مجلس به همان اندازه مرحله اول مهم است، چون ۴۵ نماینده انتخاب خواهند شد.

وزیر کشور گفت: در مرحله دوم ۱۱۵۰۰ شعبه در ۲۲ حوزه ۱۵ استان وجود دارد.

کد ویدیو

وی در پاسخ به سوالی درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان گفت: فعلا چیزی در دستورکار نیست.

کد ویدیو

وزیر کشور در پاسخ به سوال خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو درباره کمک به خسارت دیدگان آتش‌سوزی شفت، از عزم دولت برای کمک به خسارت‌دیدگان این حادثه خبر داد و گفت: دولت از طریق صندوق بیمه حوادث به کسانی که در آتش‌سوزی شفت دچار خسارت شدند کمک خواهد کرد.

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار