آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۴۵۰۵۵
رییس هیات مدیره شرکت عمران شهر‌های جدید خبر داد؛

ضرب‌الاجل تعیین‌تکلیف ۳۰ هزار واحد خالی در شهر‌های جدید

سعید غفوری گفت: بر اساس قانون مالیات خانه‌های خالی تا کنون بالغ بر ۳۰ هزار واحد مسکونی بدون سکنه در شهر‌های جدید شناسایی شده و به مالکان آن‌ها جهت تعیین تکلیف و معرفی ساکن اخطار داده شده است.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سعید غفوری رئیس هیئت مدیره و سرپرست شرکت عمران شهر‌های جدید درباره روند شناسایی خانه‌های خالی در شهر‌های جدید و ارائه آمار این واحد‌ها به سازمان امور مالیاتی برای اخذ مالیات گفت: با تاکید وزیر راه و شهرسازی، شهر‌های جدید با قوت جهت عرضه واحد‌های مسکونی خالی وارد عمل شدند تا بتوان قیمت‌ها را در بازار مسکن تعدیل کرد.

وی افزود: با احتکار مسکن برخورد می‌کنیم و بر اساس قانون، خانه‌های خالی به سازمان امور مالیاتی برای اخذ مالیات معرفی خواهند شد.

سرپرست شرکت عمران شهر‌های جدید درباره آخرین وضعیت شناسایی خانه‌های خالی در شهر‌های جدید گفت: تاکنون بالغ بر ۳۰ هزار واحد مسکونی خالی در شهر‌های جدید شناسایی شده است که به تمام مالکان آن‌ها جهت تعیین تکلیف و معرفی ساکن، اخطار داده شده است. محتکران بدانند شهر‌های جدید دیگر بهشت آن‌ها نخواهد بود.

غفوری تاکید کرد: تعدادی از مالکان وارد سامانه ملی املاک و اسکان شده و نسبت به تکمیل، تأیید و یا تصحیح اطلاعات مالکیت خود و همچنین ساکنان واحدهایشان اقدام کرده‌اند و برخی دیگر هیچ اقدامی انجام ندادند که پس از پالایش مجدد با داده‌های دستگاه‌ها، طی دو هفته آینده نهایی شده و توسط وزارت راه و شهرسازی به سازمان امور مالیاتی معرفی می‌شوند.

وی با توصیه به دارندگان واحد‌های خالی در شهر‌های جدید به منظور تعیین تکلیف هرچه سریع‌تر واحد‌های خالی و عرضه آن‌ها به بازار مسکن گفت: عرضه این واحد‌ها به بازار می‌تواند قیمت مسکن و اجاره بها را تعدیل کند. همچنین مالکان مشمول مالیات نخواهند شد. اگر این واحد‌ها برای سال بعد خالی بماند میزان مالیاتی که از این واحد‌ها اخذ خواهد شد به دو برابر می‌رسد.

غفوری به مالکان و ساکنان شهر‌های جدید توصیه کرد: هر چه سریع‌تر نسبت به خوداظهاری در سامانه ملی املاک و اسکان به نشانی amlak.mrud.ir اقدام کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار