قاضی‌زاده هاشمی: ۱۸۵ هزار نفر از ایثارگران تبدیل وضعیت شده‌اند/ صدا و سیما و بنیاد مستضعفان به قانون تمکین نمی‌کنند+ فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۴۵۷۲۳
در گفت و گو با دانشجو

قاضی‌زاده هاشمی: ۱۸۵ هزار نفر از ایثارگران تبدیل وضعیت شده‌اند/ صدا و سیما و بنیاد مستضعفان به قانون تمکین نمی‌کنند+ فیلم

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تاکید کرد : قوانین مربوط به حوزه استخدام ایثارگری ابهاماتی دارد که برخی نهاد از تمکین به آن خود را مستثنی می‌دانند، مثلا بنیاد مستضعفان مطرح می‌کنند که ما بخش خصوصی هستیم و خود را مشمول قانون نمی‌دانیم.

قاضی‌زاده هاشمی: ۱۸۵ هزار نفر از ایثارگران تبدیل وضعیت شده‌اند/ صدا و سیما و بنیاد مستضعفان به قانون تمکین نمی‌کنند+ فیلم

امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با خبرنگار سیاسی دانشجو گفت : ۹۴ درصد کسانی که به عنوان ایثارگر و خانواده ایثارگر شناسایی شده‌اند، تبدیل وضعیتشان انجام شده است.

وی افزود : قوانین مربوط به حوزه استخدام ایثارگری ابهاماتی دارد که برخی نهاد از تمکین به آن خود را مستثنی می‌دانند، مثلا بنیاد مستضعفان مطرح می‌کنند که ما بخش خصوصی هستیم و خود را مشمول قانون نمی‌دانیم.

قاضی زاده هاشمی اظهارداشت : همچنین سازمان صدا و سیما عنوان می‌کند که نیرو‌هایی که صرفا قرارداد مستقیم با این سازمان دارد، مشمول این قانون می‌شود، نه نیرو‌های پروژه‌ای مانند تهیه‌کنندگان.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تاکید کرد : ۱۸۵ هزار نفر که شناسایی شده‌اند به عنوان مشمولان قانون بودجه سال ۱۴۰۰ تبدیل وضعیت شده‌اند، اما پیش بینی می‌کنیم که تا ۱۹۵ هزار نفر این آمار افزایش پیدا کند.

کد ویدیو
نظرات شما
ایثارگر
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۲
سازمان بنادر علرغم ابلاغ ۵۰۰ رای قطعی دیوان عدالت، تاکنون انجام نداده است هرچندکه اقدامات گمراه کننده ای بمنظور گذر از برخورد قضایی انجام داده. جناب قاضی زاده هاشمی می بایست دستگاههایی که ازاجرای قانون استنکاف نموداه اندرا رسانه ای کند تا دولت جدیدباتکمیل آن خانواده بزرگ ایثارگران راخشنودنماید
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار