آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۴۵۸۷۸
در گفت و گو با دانشجو

اسماعیلی: رای قاطع اعضای کمیسیون اجتماعی به تعطیلی شنبه/ تعیین تکلیف نهایی تا روز سه‌شنبه+ فیلم

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد : امروز بحث اصلاح ماده ۸۷ قانون خدمات کشوری در دستور کار بود و ما در کمیسیون اجتماعی با قاطعیت مصوب کردیم که شنبه تعطیل شود.

ولی اسماعیلی رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو گفت : امروز بحث اصلاح ماده ۸۷ قانون خدمات کشوری در دستور کار بود و ما در کمیسیون اجتماعی با قاطعیت مصوب کردیم که شنبه تعطیل شود.

وی افزود : ما مستندات و دلایل متعددی داریم که تعطیلی شنبه‌ها مزایای متعددی برای تجارت و شد تولید خواهد داشت.

اسماعیلی اظهار داشت : معتقدم این مصوبه کمیسیون در صحن نیز تصویب خواهد شد، چون حداکثر ۷۰ نفر مخالف در مجلس دارد.

رییس کمیسیون اجتماعی مجلس تاکید کرد : طرح ساماندهی کارکنان دولت توسط شورای نگهبان مورد ایراداتی قرار گرفت که ما در کمیسیون اجتماعی به این نتیجه رسیدیم که بر مصوبه خود اصرار کنیم تا تعیین تکلیف این طرح مهم در مجمع مشخص شود.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار