آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۴۶۶۵۵
در حاشیه جلسه هیأت دولت:

مرتضوی: زمان اجرای کالابرگ الکترونیکی به تاخیر نمی‌افتد + فیلم

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: زمان اجرای طرح کالابرگ‌های الکترونیکی در آینده به تاخیر نمی‌افتد.

 به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، «صولت مرتضوی» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، امروز در حاشیه جلسه هیات دولت با حضور در جمع خبرنگاران، با اشاره به طرح کالابرگ الکترونیکی اظهار کرد: درخصوص اعتبارات کالابرگ‌های الکترونیکی باید بگویم که هنوز جداول آن کامل نشده است و البته قرار است که بخشی از این فرایند را به روش‌های دیگر انجام دهیم و شیوه‌های مختلف را برای کمک به دهک‌های کم‌درآمد جامعه در نظر بگیریم.

وی افزود: زمان اجرای طرح کالابرگ‌های الکترونیکی در آینده به تاخیر نمی‌افتد؛ البته امیدواریم مبلغ همان ۲۲۰ هزار تومان نباشد و بتوانیم مبلغ را افزایش دهیم.

 

کد ویدیو

مرتضوی با اشاره به آمار‌های مربوط به بیکاری گفت: نرخ بیکاری در ۷ استان کشور، زیر ۷ درصد است و دولت در کاهش نرخ بیکاری رکورد تاریخی را ثبت کرده است؛ عزم دولت بر این است که بتوانیم نرخ بیکاری را همواره کاهش دهیم.

وی ادامه داد: کاهش نرخ بیکاری شیوه‌های مختلفی دارد؛ یکی فعال‌سازی بنگاه‌های بزرگ و به ظرفیت اسمی رساندن آن‌هاست؛ اقدام دیگر تقویت طرح‌های توسعه‌ای بنگاه‌های بزرگ است؛ باید بنگاه‌های بزرگ راکد فعال شوند.

مرتضوی گفت: نکته بعدی طرح‌های کلان اقتصادی در حوزه معدن، اقتصاد دریامحور و صنایع بالادستی نفت و گاز است؛ لذا حسب گزارش‌هایی که وزیر نفت ارایه کرد، خوشبختانه حجم سرمایه‌گذاری سنگینی در حوزه صنایع بالادستی نفت و گاز صورت گرفته است.

کد ویدیو

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه برای پایداری اشتغال باید به اشتغال خُرد و متوسط هم توجه شود گفت: هم اشتغال خُرد خانگی و هم اشتغال متوسط در دستور کار وزارت تعاون قرار دارد و ما از محل منابع تبصره ۲ و محل منابع بازگشتی از تبصره ۱۶ سنواتی و ۱ میلیارد دلاری که برای اشتغال روستایی بود، حمایت و کمک می‌کنیم.

مرتضوی گفت: برنامه‌ریزی ما این است که در سال ۱۴۰۳، هم از مرز ۱ میلیون فرصت شغلی فراتر برویم و هم اشتغال پایدار در کشور ایجاد شود.

وی تصریح کرد: حذف ضوابط دست و پا گیر هم در دستور کار دولت قرار گرفته است و خوشبختانه در کمترین زمان، مجوز صادر و پیگیر می‌شود؛ در همه استان‌های پیشخوان خدمت ایجاد شده است.

مرتضوی گفت: استانداران در استان‌ها تلاش می‌کنند که فرایند‌های دست و پا گیر را حذف کنند و حذف هم کرده‌اند تا بتوانیم کار‌ها را انجام دهیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: ما بر این باور هستیم که پرداخت تسهیلات در هر حوزه، از جمله حوزه مسکن، ازدواج، اشتغال و تجارت و بازرگانی و هر کجا که باشد به موضوع افزایش اشتغال کمک می‌کند.

کد ویدیو

مرتضوی گفت: البته وزارت کشور هم ساماندهی اتباع خارجی در کشور را در دستور کار قرار داده است که اگر ساماندهی و مدیریت شود، بخشی از فرصت‌های شغلی بیشتر در اختیار هموطنان قرار خواهد گرفت.

وی در تشریح اصلاح قانون بیمه بیکاری گفت: بخشی از کارگران مشمول این قانون نمی‌شدند؛ از جمله کارگرانی که در مناطق آزاد کار می‌کردند و تابع قوانین و ضوابط خاص خود بودند؛ ما این افراد را اضافه کردیم و از سوی دیگر کسانی که بیمه بیکاری و ازکارافتادگی می‌گرفتند، امکان بازگشت به کار در کارگاه دیگر سخت بود؛ ترتیباتی را ایجاد کردیم تا فرایند‌ها اصلاح شود و کارگران بتوانند به بازار کار برگردند.

مرتضوی در مورد اعتراض برخی کارگران به این طرح هم گفت: طبیعی است هر طرح موافق و مخالف دارد، اما اکثریت جامعه کارگری با پیشنهاد‌های ما موافق هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار