کد خبر:۱۱۴۹۵۲۷

افزایش ۱۰۹۰ درصدی ترانزیت در مرز ماهیرود

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گفت: میزان ترانزیت به نسبت مدت مشابه سال گذشته یک‌هزار و ۹۰ درصد افزایش یافته است.
افزایش ۱۰۹۰ درصدی ترانزیت در مرز ماهیرود

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، مهدی جعفری سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی در شورای سازماندهی مبادلات مرزی استان خراسان جنوبی اظهارداشت: در ۲ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۳ میزان ترانزیت به نسبت ۲ ماهه مشابه سال گذشته یک‌هزار و ۹۰ درصد افزایش یافته است.

وی نسبت به تأمین سوخت در بازارچه تأکید کرد و گفت: سوخت مورد نیاز ماشین‌ها تأمین می‌شود و در اختیار رانندگان قرار خواهد گرفت. همچنین تا ۱۵ روز آینده تعداد ۲ باسکول به بازارچه مرزی ماهیرود اضافه خواهد شد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی تصریح کرد: در بازدید از مرز ماهیرود برای تسهیل تجارت مابین جمهوری اسلامی ایران و سرپرستی افغانستان و جلسه فی ما بین تجار دو کشور مسائل و مشکلات رصد، احصاء و پایش شد و در جهت تسهیل ورود و خروج ماشین‌ها برای صادرات و واردات در حوزه بازاچه مقرر شد ورود و خروج ماشین‌ها زیر ۷۲ ساعت انجام شود تا شاهد معطلی رانندگان در مسیر نباشیم.

جعفری خاطرنشان کرد: آنچه در بازدید از بازارچه مرزی ماهیرود، پایانه مرزی ماهیرود و منطقه ویژه اقتصادی مرزی ماهیرود داشتیم در شورای سازماندهی مبادلات مرزی و کارگروه توسعه مطرح و تصمیمات لازم گرفته شد.

وی با اشاره به کمبود جرثقیل در مرز گفت: کار نباید بخوابد اگر کسی از کارگران تخلف کرد و مرزبانی او را دستگیر کرد، باید در لیست سیاه قرار گیرد جلوی بی‌قانونی‌ها را باید بگیریم و نظارت لازم هم باید داشته باشیم. اگر تا هفته آینده کمبود جرثقیل وجود داشته باشد خودمان آن را تأمین می‌کنیم.

جعفری افزود: برای رفع مشکلات سوختی باید تعداد نازل‌ها را افزایش دهیم و مکاتبه لازم جهت افرایش سوخت جایگاه مرزی انجام شود. مشکلات آنتن‌دهی و اینترنت باید در مرز ماهیرود برطرف شود و دکل مخابراتی در مرز نصب شود. نشست مشترک مرزی بین مسئولان اقتصادی هر فصل یک بار باید انجام شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار