کد خبر:۱۱۵۱۳۳۷
مدیرعامل آبفا اعلام کرد

آخرین خبر از وارد مدار شدن چاه‌های پدافندی آب در شهر کرمان

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمان گفت: با بهره برداری از چهار حلقه چاه دیگر از چاه‌های پدافندی شهر کرمان، ۱۰۳ لیتر بر ثانیه به منابع تامین آب شهر کرمان افزوده شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو علیرضا عبدیان در جمع خبرنگاران اعلام کرد: با توجه به نزدیک شدن به فصل تابستان و قرار گرفتن در پیک مصرف آب، به‌منظور تامین پایدار آب شرب شهروندان، چهار حلقه دیگر از چاه‌های پدافندی شهر کرمان وارد مدار بهره‌برداری شد.

او گفت: این چهار حلقه چاه در مدت دو روز با همت و تلاش جهادی کارکنان واحد تولید امور آبفای شهرستان کرمان با انجام عملیات نصب لوله و اتصالات سرچاهی با دبی ۱۰۳ لیتر بر ثانیه وارد مدار بهره‌برداری شد.

مدیرعامل شرکت آبفای استان کرمان افزود: از ابتدای اردیبهشت‌ماه تاکنون ۹ حلقه از چاه‌های پدافندی شهر کرمان وارد مدار بهره‌برداری شده که در مجموع ۲۳۰ لیتر بر ثانیه به توان تولید شهر کرمان افزوده شده است.

عبدیان اظهار کرد: در حال حاضر عملیات حفاری ٦ حلقه از چاه‌های پدافندی شهر کرمان در حال انجام است که در هفته‌های آینده وارد مدار بهره‌برداری خواهند شد.

مدیرعامل شرکت آبفای استان کرمان در پایان یادآور شد: امروز برای عبور از تنش آبی نیازمند مدیریت مصرف و صرفه‌جویی هستیم و طبق هدف‌گذاری‌های صورت گرفته با ۱۰ درصد صرفه‌جویی در مصرف توسط هر خانوار، می‌توانیم به راحتی از پیک مصرف تابستان امسال عبور کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار