آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۵۱۶۲۷

جهادگران عرصه خدمت را شهید خدمت بدانید

پس از سخنان رهبر معطم انقلاب در سالروز رحلت امام خمینی (ره) پیرامون شهدای راه خدمت، معاونت جهادی بسیج دانشجویی خراسان رضوی، در بیانیه‌ای خواستار ارج نهادن مقام شهیدان خدمت در عرصه‌های جهادی شدند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، جهادگران بسیج دانشجویی خراسان رضوی پس از سخنان رهبر انقلاب درباره شهدای خدمت بیانیه‌ای صادر کردند.

متن بیانیه به شرح زیر است:

مدت‌هاست حرکت‌های جهادی در کشور، در سطح وسیعی از مناطق محروم این مرز و بوم، در عرصه‌های مختلفی بنابر نیاز جامعه و در مقابل حرکت منفی دشمنان و حتی در جهت رفع کمبود‌های احتمالی در ارگان‌ها و ادارات دولتی به وسیله بسیجیان مخلص و فرزندان و تربیت یافتگان مکتب امامین انقلاب در کمال اخلاق و اخلاص، به دور از مادیات و فی سبیل الله در حال اجرا می‌باشد.

با عنایات به بیانات حکیمانه رهبر معظم انقلاب (حفطه الله)، در سخنرانی ۱۵ خرداد امسال در حرم امام خمینی (ره) که فرمودند:《ما در مقابل مصیبت چه جور باید برخورد کنیم؟ این مهم است. من قبلاً بحث درباره‌ی این فقدان بزرگ را با این آیه‌ی شریفه، نورانی، که می‌فرماید: وَ لا تَقولوا لِمَن یُقتَلُ فی سَبیلِ اللهِ اَمواتٌ بَل اَحیاءٌ وَ لکِن لا تَشعُرون؛ به کسانی که در راه خدا کشته می‌شوند، مرده اطلاق نکنید؛ این‌ها زنده‌اند. نمی‌شود ادّعا کرد که معنای این «یُقتَلُ فی سَبیلِ اللَّه» کشته شدن در میدان جنگ است، چون هیچ قرینه‌ای بر این در این آیه وجود ندارد.

هر کسی که در راه خدا کشته بشود. راه خدمت به مردم، راه خدا است؛ راه کار جهادی برای مردم، راه خدا است؛ راه اداره‌ی کشور اسلامی، راه خدا است؛ راه پیشرفت نظام جمهوری اسلامی، راه خدا است. این‌ها را اموات ندانید؛ بَل اَحیاءٌ؛ این‌ها زنده هستند؛ همان تعبیری که در باب شهدا وجود دارد. بنابراین، این‌ها را ما «شهدای خدمت» می‌دانیم.

بیان نورانی مقام معظم رهبری در مرقد امام خمینی (ره) بود، اما در واقعیت و روی کاغذ آنچه تاکنون اتفاق افتاده بسیار متفاوت است، متاسفانه در این سال‌ها جهادگران دانشجوی بسیجی عزیز که در اردوی جهادی و خدمت به کشور و مردم جان خود را از دست داده‌اند، از طرف مسئولین امر و ارگان‌های مسئول، شهید اعلام نشده‌اند، در ارتباط با مسئولین امر، چند احتمال به نظر می‌رسد، یا اعتقادی به این امر ندارند! یا مقام جدیدی غیر از شهادت ابداع نموده و قائل به آن هستند! و یا دلیل تأسف بار این است که شاید تاکنون اطلاعی از این موضوع نداشته که باید شهید اعلام می‌کردند!.

علی أی حال.
حال که مقام معظم رهبری صریحاً به این موضوع اشاره نموده و تکلیف اینگونه جان فشانی را مشخص نموده‌اند و حجت را بر همه مسئولین انقلابی و ولایی تمام نمودند.

ما دانشجویان جهادگر استان خراسان رضوی به نمایندگی از جامعه بسیجیان جهادی، از مسئولین مربوطه در مجلس شورای اسلامی خواستاریم هر چه سریعتر با تصویب و اعلام چهارچوب صریح، در این زمینه و طبق بیان رهبر معظم انقلاب، با اعلام مقام شهادت برای بسیجیانی که در اردو‌های جهادی جان خود را از دست می‌دهند، ذره‌ای از مقام این شیفتگان راه الهی را ارج نهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار