آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۵۲۱۴۰
در حاشیه جلسه دولت؛

نیکبخت: مطالبات گندمکاران تا اوایل هفته آینده پرداخت می‌شود

وزیر جهاد کشاورزی از پرداخت مطالبات گندمکاران تا اوایل هفته آینده خبر داد.

 به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، «محمدعلی نیکبخت» در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: برای دومین سال پیاپی بیش از ۴ میلیون تن گندم خریده‌ایم و امیدوارم با توجه به زحمات کشاورزان و روند مثبت پشتیبانی فنی، اجرایی و تأمین به موقع نهاده‌ها خرید تضمینی گندم امسال نیز بیش از سال گذشته خواهد بود.

وی تاکید کرد: این برای کشور ما افتخار است که نیازی به واردات گندم نداریم.

نیکبخت یادآور شد: نزدیک به ۵۰ درصد مطالبات گندمکاران پرداخت شده است. مسئولیت پرداخت با سازمان برنامه و بودجه و سازمان هدفمندی است و ما اسناد را برای پرداخت به آنان ارائه می‌دهیم.

وی گفت: آخرین پیگیری من در روز گذشته نشان می‌دهد تا اوایل هفته آینده مابقی مطالبات گندمکاران پرداخت می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار