به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از شانا، تفاهمنامه دوجانبه همکاری علمی - فناوری و تولید بومی کاتالیستهای صنایع پالایشی، پتروشیمی و گاز ظهر امروز (سهشنبه، ۱۹ تیر) در حاشیه همایش «انتقال فناوری و تولید بومی کاتالیستهای پالایشی، پتروشیمی و گازی»، بین شرکت ایرانی «پیشروکاتالیست الماس» و شرکت «آنتارکس» روسیه با هدف بومیسازی و داخلیسازی کاتالیستهای گروه ایزومریزاسیون، ریفورمینگ، هیدروتریتینگ و سوپرکلاس امضا شد.
هدف از امضای این تفاهمنامه، انتقال دانش فنی در چهار گروه کاتالیستهای مورد نیاز صنعت نفت است که با مشارکت شرکت روسی و شرکت دانشبنیان ایرانی پیشروکاتالیست الماس، بومیسازی خواهد شد.
هماکنون حدود ۹۲ نوع از انواع کاتالیست مورد نیاز صنایع نفت در داخل کشور داخلیسازی شده و فقط پنج نوع کاتالیست باقی مانده است که با اجراییشدن و بهسرانجامرسیدن این تفاهمنامه، چهار نوع آن داخلیسازی خواهد شد.
به گزارش شانا، همایش «انتقال فناوری و بومیسازی کاتالیستهای صنایع پالایشی، پتروشیمی و گاز» صبح امروز به همت واحد پژوهش و فناوری شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی با هدف انتقال فناوری، بومیسازی و تولید کاتالیستهای مورد نیاز صنایع نفتی برگزار شد.
هدف از برگزاری این همایش که با مشارکت و حضور نمایندگان معاونت امور مهندسی، پژوهش و فناوری وزارت نفت، شرکتهای پالایشی و پتروشیمی، دانشگاه و پژوهشگاه صنعت نفت، شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی، شرکت ملی صنایع پتروشیمی، شرکت ملی گاز ایران، دانشگاههای برتر ایران در حوزه مهندسی شیمی، پارک علم و فناوری صنعت نفت، مؤسسه بینالمللی مطالعات انرژی و شرکتهای دانشبنیان و تولیدکننده کاتالیست ایرانی برگزار شد، انتقال فناوری، بومیسازی و سرمایهگذاری در تولید کاتالیست با همکاری شرکتی روس است.