
تلاشمان برای خدمت به مردم همانند روز نخست دولت سیزدهم ادامه دارد
به گزارش خبرنگار گروه استانها خبرگزاری دانشجو، علی محمد زنگانه در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان اظهار کرد:مقام معظم رهبری مدظله العالی فرمودند اگر روند فعالیت دولت سیزدهم ادامه می یافت بسیاری از مشکلات مرتفع می شد که مصداق فرمایش ایشان ، استان گلستان است و تکمیل پروژه های در دست اقدام ما را به سمت استان های توسعه یافته می برد.
استاندار گلستان افزود: بیش از ۱۸۰۰ میلیارد تومان اعتبارات مانده جذب نشده دستگاه های اجرایی است که یقین داریم مدیران دستگاه های اجرایی اجازه نخواهند داد حتی ریالی از اعتبارات استان برگشت بخوردوی ادامه داد: مجموع تخصیص اعتبارات عمرانی استان طی ۳۳ ماه گذشته در مقایسه با مدت مشابه در دولت قبل از حدود ۵ هزار به بیش از ۳۰ هزار میلیارد تومان افزایش یافتهاستزنگانه گفت: از مجموع ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبارات عمرانی بیش از ۷۱۰۰ میلیارد تومان اعتبارات تخصیص یافته سفر شهید جمهور به گلستان بوده استوی اظهار کرد: تلاش شود ۵۳ میلیارد تومان اعتبارات مسکن محرومین با حمایت سازمان بازرسی و پیگیری بهزیستی جذب شود و خوشبختانه طی ۳۳ ماه گذشته ۲۷۵۰ واحد مسکونی به جامعه هدف تحویل شده است.
زنگانه گفت: استان گلستان ، استان دوم کشور در زمینه تحقق مصوبات سفرهای استانی شهید جمهور است و تا تحقق ۱۰۰ درصدی آن تلاش می کنیموی تاکید کرد: مدیران دستگاه های اجرایی موظف هستند از ظرفیت سطوح ملی در پروژه ها استفاده کنند و با جدیت کار را ادامه دهند و به فرمایش رهبر معظم انقلاب اجازه ندهند جابجایی دولت خللی در کارها ایجاد کند و موجب کندی شودزنگانه افزود: امروز حتی بیشتر از روزهای اول حضور در استان در مسیر خدمت به مردم می کوشیم و پیگیریها و مطالبه گری ها ادامه دارد.
استاندار گلستان گفت: بی تردید شهید دکتر رییسی الگویی حسنه بود که خداوند پیش روی ما قرار داد و گذشت، صبوری، مردم داری، ولایت پذیری، صمیمیت، قاطعیت، مهربانی و در میدان بودن ایشان برای همه ما الگو بود.
وی گریزی به انتخابات اخیر زد و گفت:خوشبختانه انتخابات ریاست جمهوری با نظارت های چند لایه در استان با سلامت کامل برگزار شد و موضوع تقلب در آن امری محال ممکن است و هر حرفی در این مورد ظلم به نظام، مردم، امام و رهبری و ظلم به شهداست.
زنگانه افزود: در انتخابات به عنوان مجری اصل بی طرفی بطور کامل رعایت شد و هر کسی چه در انتخابات مجلس شورای اسلامی و چه در انتخابات خبرگان و چه در انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری دخالتی از جانب مجریان بوده با آن برخورد قاطع صورت گرفته استزنگانه تاکید کرد: با هر کسی که بخواهد دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی را زیر سوال ببرد برخورد خواهد شد.