به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو ، سهل انگاری والدین ساکن شهرستان گمیشان در شمال غربی استان گلستان سبب شد تا کودک ۱۰ ساله این خانواده به سبب نوشیدن شربت متادون جان خود را از دست بدهد.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان گمیشان در این خصوص به خبرنگاران اظهار کرد : پیرو گزارش مرجع انتظامی در مورخ یوم جاری مبنی بر وقوع یک فقره فوت مشکوک ماجرا در دستور کار قرار گرفت و پس از بررسی های قضایی و انتظامی مشخص گردید که طفل ده ساله ای بر اثر بی توجهی و سهل انگاری والدین خویش اشتباها اقدام به مصرف شربت متادون نموده که منتهی به فوت ایشان شده است.
حسین کریم پور بصرا افزود: با عنایت به اینکه هر گونه بی توجهی و سهل انگاری نسبت به اطفال و نوجوان از سوی کلیه افراد اعم از والدین و غیره به موجب قانون حمایت از اطفال و نوجوانان جرم انگاری گردیده و دارای مجازات می باشد ، با والدین خاطی نیز وفق موازین و مقررات قانونی مربوطه برخورد می گردد.
وی گفت: شایسته است والدین محترم جهت جلوگیری از وقوع حوادث دردناک اینچنینی توجه کافی نسبت به فرزندان خویش داشته باشند تا مواجه با ضایعه ی سنگین از دست دادن عزیزان خویش و مشکلات و معضلات قانونی مربوطه نشوند.
لازم به ذکر است بر اساس اظهارات مسئول کارگروه علمی و عملیاتی کنترل و کاهش آسیب اعتیاد سازمان امور اجتماعی کشور در سال گذشته مسمومیت ناشی از مصرف متادون موجب مرگ ۲ هزار و ۵۸۴ نفر در کشور شد.
گفتنی است؛ متادون در دسته شبهداروی مخدر صنعتی و آزمایشگاهی قرار دارد. این ماده یکی از داروهای ترک اعتیاد است که در صورت مصرف زیاد، خودش میتواند باعث اعتیاد شود و استفاده از این دارو تنها با نسخه پزشک مجاز است.
شهرستان گمیشان ۸۰ هزار نفر جمعیت اغلب از قوم ترکمن دارد که امرار معاش آن ها بیشتر از طریق کشاورزی، دامداری و ماهیگیری از دریای خزر است.