آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۶۰۸۳۶

استخر شنا در یاسوج قربانی گرفت

سخنگوی اورژانس کهگیلویه و بویراحمد از مرگ آقای ۴۸ ساله در پی غرق شدگی در یکی از استخر‌های شهر یاسوج خبرداد.
استخر شنا در یاسوج قربانی گرفت

به گزارش گروه استان‎ها خبرگزاری دانشجو، هادی یوسفی، سخنگوی اورژانس کهگیلویه و بویراحمد در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: دوشنبه شب حوالی ساعت ۲۰:۵۲ یکم مردادماه یک آقای ۴۸ ساله در حین شنا در یکی از استخر‌های سرپوشیده شهر یاسوج دچار خفگی شد و با تلاش تیم اورژانس برای احیای دوباره، متاسفانه جان خود را از دست داد.

وی تاکید کرد: شنا کردن در آب بدون داشتن مهارت کافی و عدم آشنایی با فن شنا از مهمترین دلایل غرق شدن و خفگی در آب است.

سخنگوی اورژانس استان با بیان اینکه باید دنبال آموزش همگانی برای کاهش آمار غرق شدگی باشیم، افزود: یکی از کار‌ها در آموزش همگانی، حساس کردن جامعه نسبت به این موضوع است، زیرا بیشتر کسانی که غرق می‌شوند تصور می‌کنند که شنا بلد هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار