آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۶۱۸۶۸

ترافیک نیمه‌سنگین و پرحجم در جاده چالوس و کرج

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا، آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور را تشریح کرد.
ترافیک نیمه‌سنگین و پرحجم در جاده چالوس و کرج

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ احمد شیرانی با اشاره به وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور گفت: برابر گزارش‌های دریافتی از مراکز کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا در سراسر کشور، ترافیک در مسیرجنوب به شمال محور چالوس محدوده سیاه بیشه و مسیرشمال به جنوب محور هراز محدوده کلرد نیمه سنگین است.

وی افزود: در محور‌های چالوس و فیروزکوه بارش باران و مه گرفتگی گزارش شده که می‌طلبد رانندگان با دقت بیشتری رانندگی کنند و فاصله طولی مناسب را با خودروی جلویی حفظ کنند.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا درباره وضعیت جوی ادامه داد: در برخی از محور‌های استان‌های گیلان، مازندران و اردبیل بارش باران گزارش شده است. همچنین وزش باد و گردخاک در برخی از محور‌های استان‌های خراسان جنوبی و مرکزی دیده شده است.

شیرانی گفت: در آزادراه کرج – قزوین محدوده مهرویلا نیز ترافیک پرحجم است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا اظهار کرد: رانندگان و مسافران می‌توانند برای اطلاع از آخرین وضعیت ترافیکی و جوی با شماره‌های ۱۲۰ و ۸۸۲۵۵۵۵۵ تماس بگیرند تا با اطلاع از شرایط حاکم بر جاده‌ها، بهترین زمان و مسیر را برای رسیدن به مقصد انتخاب کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار