کد خبر:۱۱۶۴۱۱۳
رئیس موسسه کار و تامین اجتماعی:

۲۹۰ نیاز آموزشی و پژوهشی در وزارت کار شناسایی شد

شهرام محمدی گفت: احصای نیاز‌های مهم پژوهشی و آموزشی یکی از فعالیت‌های ما در دولت سیزدهم بود؛ به دستگاه‌های زیرمجموعه اعلام کردیم که در صورت نیاز پژوهشی و آموزشی، به موسسه اعلام کنند. تا امروز ۱۸۵ نوع نیاز آموزشی و ۱۰۵ نوع نیاز پژوهشی عنوان شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، شهرام محمدی رئیس موسسه کار و تامین اجتماعی با اشاره به اینکه سازمان کار و تامین اجتماعی دارای هیات امنایی مستقل است که وزیر کار، وزیر علوم و وزیر اقتصاد اعضای آن را تشکیل می‌دهند گفت: موسسه کار و تامین اجتماعی موسسه دولتی غیر انتفاعی هیات امنایی است؛ فعالیت‌های آن در حوزه آموزش، پرورش و در ارتقای امور مربوط به کار و تولید است.

 

وی افزود: تفاوت این هیأت امنا با مؤسسات مشابه، سه جانبه گرایی بر آن حاکم است. یعنی علاوه بر دولت دو گروه تشکل‌های کارگری و تشکل‌های کارفرمایی نیز در آن عضوند هستند.

 

وی با عنوان این نکته که آموزش و پژوهش جزو فعالیت‌های اساسی مؤسسه کار و تأمین اجتماعی است، اظهار کرد: مؤسسه کار و تأمین اجتماعی دو رسالت دیگر هم دارد. یکی بازوی مشورتی وزارت کار است و دیگر اینکه طبق مفاد تصریح شده در قانون تأسیس این مؤسسه فعالیت‌هایی مانند روابط با قانون کار بر عهده مؤسسه است.

 

رئیس موسسه کار و تامین اجتماعی در رابطه با عملکرد دولت سیزدهم گفت: ارتباط منظم و مستمر در این دولت با ذینفعان اجتماعی شکل گرفت. هیات امنا جایگاه مهمی پیدا کرد و تصمیمات با توجه به نظر هیات امنا اتفاق افتاد.

 

محمدی در ادامه با اشاره به این موضوع که ضعف عمده در فعالیت‌های موسسه، این بود که موسسه بر دانشمندان و کارشناسان خبره درون خود متکی بود و هیچ ارتباطی با طیف وسیع با نخبگان و دانشگاهیان نداشت، گفت: در دولت سیزدهم گروه‌های علمی در این موسسه تشکیل شد و از اساتید نامی کشور درمورد فعالیت‌های مرتبط با روابط، حقوق و روانشناسی و ایمنی و بهداشت کار و آینده پژوهی شکل گرفت و پنج گروه ایجاد شد.

 

وی افزود: در راستای دعوت از دانشگاهیان و نخبگان برای همکاری پاره‌وقت، ۱۳۵ نفر اعلام آمادگی کردند که این افراد از اساتید معروف کشور هستند؛ در نهایت از میان آن‌ها ۳۵ نفر انتخاب شدند.

 

محمدی در ادامه احصای نیاز‌های مهم پژوهشی و آموزشی وزارت کار را یکی دیگر از فعالیت‌های مهم انجام شده عنوان و اظهار کرد: در این رابطه به دستگاه‌های زیرمجموعه وزارتخانه اعلام کردیم که در صورت نیاز پژوهشی و آموزشی آن را به موسسه اعلام کنند. با استقبال خوبی مواجه شد و تا امروز ۱۸۵ نوع نیاز آموزشی و ۱۰۵ نوع نیاز پژوهشی عنوان شد. در این راستا موسسه با کمک گروه‌های علمی به این نیاز‌ها پاسخ می‌دهد.

 

رئیس موسسه کار و تامین اجتماعی در ادامه با اشاره به همایش ملی کار گفت: همایش ملی کار یک همایش جهانی است که قبل از کنفرانس بین‌المللی کار، در همه کشور‌ها برگزار می‌شود. هشتمین همایش که خرداد ماه برگزار شد دارای ۲۵ مصوبه بود که این مصوبات همه زمینه‌های کار را شامل می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار