کد خبر:۱۱۶۵۲۳۳
ستاد اربعین اعلام کرد
حداکثر سفر زائران اربعین ۶ روز باشد
بنابر اعلام ستاد اربعین، تمامی داوطلبان سفر اربعین بهتر است که مدتزمان سفر خود را در مدت حداکثر ۶ روز به پایان برسانند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ستاد اربعین تأکید کرد که زائران در هنگام ورود به عراق از درج مهر ورود به این کشور در گذرنامهٔ خود مطمئن شوند. در صورت ثبتنشدن مهر خروج در گذرنامه، ورود آنها به کشور عراق غیرقانونی محسوب شده و دچار مشکلات فراوانی خواهند شد.
همچنین از تمامی داوطلبان سفر اربعین درخواست شد تا مدتزمان سفر خود را بهمدت حداکثر ۶ روز به پایان رسانند.
طبق اعلام سفارت ایران در عراق مبنی بر قانون ممنوعیت حمل پاوربانک در بار و یا همراه مسافر در پروازهای خروجی فرودگاههای عراق، لازم است این موضوع هم توسط زائران اربعین که از ناوگان هوایی استفاده خواهند کرد، مورد توجه جدی قرار بگیرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.