آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۶۵۴۷۵

در ۴۱ درصد از تصادفات منجر به فوت در شهر، عابر پیاده مقصر شناخته شده اند

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ، با اشاره به این که در ۴۱ درصد از تصادفات منجر به فوت، عابر پیاده مقصر است، گفت: پل عابر، زیرگذر وگذرگاه وجود دارد، ولی عابر از آن استفاده نمی‌کند.
در ۴۱ درصد از تصادفات منجر به فوت در شهر، عابر پیاده مقصر شناخته شده اند

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ علی اصغر شریفی، در خصوص آمار تصادفات فوتی در شهر تهران به تفکیک سنین توضیح داد و گفت: در چهار ماهه اول امسال در شهر تهران، ۴۱ درصد از تصادفات منجر به فوت، عابر پیاده، مقصر شناخته شده است.


این مقام انتظامی عنوان داشت: با بررسی‌های دقیق‌تر مشخص شد که در این تصادف فوتی که به وقوع پیوسته است، دقیقا پل عابر پیاده، گذرگاه عابر پیاده، زیر گذر، پیاده رو وجود داشته است ولی او از آن‌ها استفاده نکرده است و در اینجا سهم تقصیر به عابر پیاده‌ای که این سهل انگاری را داشته و این حادثه را بوجود آورده داده خواهد شد.


سرهنگ شریفی گفت: در بررسی‌های انجام شه همچنین مشخص گردید که در مدت مشابه امسال در شهر تهران هشت درصد از تصادفات فوتی شهر تهران مربوط به کودکان و نوجوانان بوده است.


رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ بیان داشت: همچنین هشت درصد از این آمار به سنین ۱۸ تا ۲۶ سال، ۱۵ درصد به سنین ۳۶ تا ۴۶ سال و بالاترین درصد تصادفات در شهر تهران در بحث عابرین پیاده به سن بالای ۵۵ سال با عدد ۴۰ درصد اختصاص پیدا می‌کند.
وی گفت: رانندگان به این نکته توجه داشته باشند که افراد سالمند و سالخورده و بازنشستگان صبح‌های اول وقت برای قدم زدن و ورزش به پارک‌ها می‌روند و می‌بایست رانندگان تمام حواس و دقت خود را در این موقع بیشتر به عابرین پیاده اختصاص دهند تا حادثه‌ای به وقوع نپیوندد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار